Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co mu chodzi

DZIWNY SMS....

Polecane posty

Gość looopio
napisz mu smsa o tresci "Heil Hitler" powinmien się odczepić ;)

Gość podlasianka
Fakt, nie zauwazylam tego "do", choc mature mam. Natomiast nie mam tak beznadziejnych znajomych, jak ty. I nie mialabym problemu ze zbyciem takiej znajomosci. Napisalabym mu zwyczjnie, ze jego smsy zglaszam na policje. Jednak ty raz pytasz, czy odpisywac mu cos, a potem mowisz, ze nie masz jego numeru, bo go skasowalas i nie pamietasz. :D:D:D:D Beznadzieja.

Gość do o co mu chodzi
i jeszcze Ci się za mnie oberwało Podlasianko - strasznie agresywna jesteś, masz jakies problemy? Od jednego wpisu do kolejnego wpisu autorki upłynęło trochę czasu. My tutaj nic nie mamy do roboty tylko wyyślamy

Gość podlasianka
Ależ skądże! Agresywna nie jestem. Zwracam tylko uwagę na niespójność wypowiedzi. Po co dziewczyna pyta, czy ma odpowiedzieć na smsa, skoro nie ma numeru chłopaka?

Gość o co mu chodzi
pytam bo forum jest od tego poza tym nie wiesz jakich mam znajomych i nie nasmiewaj sie tyle, bo jeszcze i tobie sie trafi taki "wielbiciel" dziekuje za wypowiedzi, macie super pomysly!

Gość podlasianka
Trafił się. Postraszyłam go policją i się odczepił. Krótka piłka. Nie naśmiewam się z Ciebie, tylko zwracam uwagę na chaotyczność twoich wypowiedzi. Radzić ci niczego nie będę, bo już mnie nie tolerujesz. Powiem tylko, że takie typki, jak twój ex, to zwyczajni tchórze. Mają tylko odwagę ubliżać kobiecie. Ja przekonałam się o tym, jak już wspomniałam. Powiedziałam mu, że gromadzę jego smsy, a telefony odbieram w systemie głośnomówiącym i mam świadka. Udało się. I tyle. Życzę powodzenia i zmykam z twojego topiku.