Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co mu chodzi

DZIWNY SMS....

Polecane posty

Jak chcecie facetowi naprawdę dowalić (z szansą, że się już nie odezwie), to napiszcie mu coś naprawdę przykrego na temat jego penisa, kiepskiego seksu w jego wykonaniu, braku u Was orgazmów (a z innym, że są - nie musi on istnieć, ale on o tym nie wie). Tylko nie przesadźcie, bo on się zorientuje, że go oszukujecie, wystarczy coś mocnego w odwecie za jego SMSa. :)

Gość do o co mu chodzi
Casanova chętnie bym mu czymś dowaliła tylko penisa nie widziałam, no wiesz taki erotoman gawędziasz. buhahaha ale jestem dziwko

Gość do o co mu chodzi
dziwką- znaczy się

No to Ty wiesz może coś o jego słabostkach (tych co go zabolą)? Może znasz imię jego byłej dziewczyny i napiszesz mu, że \"właśnie się od X dowiedziałam, że nawet nie mam czego żałować, że nie jestem z Tobą, bo i tak byłeś beznadziejny w łóżku, a z takim peniskiem to do przedszkola!\".

Bo to drażliwy temat dla facetów. :) Mnie nie rusza, ale ja jestem zbyt pewny siebie, ale on nie wygląda na takiego faceta (ma jakieś kompleksy), więc próbuję tylko podać sposób dowalenia mu. A u dziewczyn zaboli np. tekst w stylu \"z tyłu decha, z przodu decha, szkoda że dupsko takie duże\". :(

Gość O co mu chodzi
Casaova---> z tylu decha? czyli co ma plaskie bo nie czaje, skoro tylek duzy:O

Gość do o co mu chodzi
No do póki nie przygrucham sobie jakiegoś obrońcy to nie będę ryzykować. Facet wyżywa się na mnie za swoje nie powodzenia życiowe i co najgorsze robi się coraz bardziej agresywniejszy. Mam wrażenie czasem, że ma rozdwojenie jaźni. Tu coś powie tam zaprzecza. Próbowalam żyć na stopie koleżeńskiej, ale czasem zaczynam się go bać. Słabych punktów to on trochę ma, jednym z nich to moja obojętność.

Atomówkaa - z tyłu płaskie to ma plecy, a z przodu też jest płaska, więc to obraźliwe jest. Ech, czemu ja Wam muszę wszystko tłumaczyć, jak kawę na ławę (też płaską, he he)... ;)

Ups, Atomówkaa - to nie Tobie "potrzebowałem" wyjaśnić, tylko autorce powyżej. Źle spojrzałem, przepraszam. :)

Gość O co mu chodzi
plakie plecy to chyba dobrze? bo niby jakie maja byc? wypukle? Casanova chyba Ci sie cos pokickalo, bo sadze ze to o tylek plaski chodzi:O

Gość do o co mu chodzi
duzo dziś się na forum wypowiadałeś miałeś prawo się zmęczyć

Gość do o co mu chodzi
o co mu chodzi- Tak się mówi nikt nie analizuje głębi tych słów

Gość O co mu chodzi
ja wszystko analizuje:P

Gość O co mu chodzi
ja wszystko analizuje:P

Gość do o co mu chodzi
Niektórych spraw nie ma sensu i tak się ich nie rozumie.

Gość do o co mu chodzi
nie zrozumie. Muszę się bardziej skoncentrować przy Tym pisaniu. O Casanovie za dużo mysle, podobno ładnie pachnie .

Gość do o co mu chodzi
a rczej ma zapach.

Gość do o co mu chodzi
a raczej ma zapach chyba się go za bardzo nawdychałam :)

na pewno twoj eks dowiedzial sie juz o nowo poznanym przez ciebie chlopaku(pisalas,ze sa z tej samej miejscowosci) i poczul,ze ktos tyka jego wlasnosc:-O

Gość do o co mu chodzi
tak? a ja tyle męskich cech wyczułam ;)

Gość podlasianka
Autorko topiku Na poczatku powiedzialas, ze twoj ex po raz pierwszy od 2,5 roku odezwal sie do ciebie, potem ze juz dwa razy, potem ze od poltora roku cie gnebi. A mi sie wydaje, ze on w ogole sie do ciebie nie odzywa i wszystko to sobie wymyslilas, bo nikogo nie masz, a o niego jestes zazdrosna, prawdopodobnie cie porzucil. Twoja psychika jest nieco schorowana. Idz sie lecz.

Gość o co mu chodzi
podlasianka wez przeczytaj topick jeszcze raz, bo widze ze masz problemy z czytaniem ze zrozumienoem:O "o co mu chodzi" to ja "do o co mu chodzi" to inna dziewczyna z podobnym problemem! masz chociaz mature?:O

Gość nie dziwie sie
obojetnosc to najlepsza kara:)