Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamila123

Rozstępy po ciąży!!!!

Polecane posty

Mam 27 lat i 2 letnią córke po której zostały mi straszne rozstępy na brzuchu:( przed narodzinami córki mąż odszedł odemnie a teraz czuje straszną\" blokade\" przed nowymi związkami z powodu moich rozstępów co zrobic proszę o pomoc.

przeczytaj swoja stopke :) wiadomo to nic przyjemnego ... a maz odszedł z powodu wygladu ? mysle ze nie

mysle ze nie dojrzał ani n do roli meza ani ojca, lepeiej z młoda sobie byc niz z zona co ma dziecziaczka łatwiej mu poprostu ale to zadna twoja wina i powinnas zadbac o siebie i nie patrzec na rozstepy przeciez od razu nie wskakujesz komus do łozka a jesli ktos Cie pokocha to napewno rozstepy nie beda miały takiego znaczenia jak Ci sie wydaje

Też sobie to tak tłumacze ale chciałam jeszcze poczytac innych opini. Dziękuję za pomoc:)

kiedys tez po 6 latach mój partner zmienił sobie na duzoo młodsza wiem że to strszne uczucie człowiek czuje sie stary a o atrakcyjnosci juz sie nie mówi - ale wierz mi wyjdz na swiat i zobacz że jest wiecej facetow niz ten jedyny tylko powolutku i ostroznie zreszta co ja Ci bede gadac wiesz sama miałas nauczke od zycia potraktuj ja jako lekcje do nastepnego lepszego zycia

kamila na rozstepy polecam krem vicyy i kolagen ja nie mialam na brzuchu co prawda, ale troche po bokach, w tej chwili nic nie widac :) moge nosisc krotkie bluzeczki i opalac sie w bikini :)

Gość niestety nic
na rozstepy na brzuchu nic sie nie da zrobic, a kupowanie drogich kremow to wyrzucenie pieniedzy w bloto, moja przyjaciolka przytyla 45 kg w ciazy tez ma okropne rozstepy,

Proponuję super krem. Jest intensywnie nawilżający. Najważniejsze jest to, że trzeba go stosować regularnie. Tylko wtedy są efekty. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.