Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mięsny pasztecik

Jaki macie zapach?

Polecane posty

bez żadnych głupich wypowiedzi:P każdy ma swój zapach, ale jak wiadomo nie czujemy go, ponieważ towarzyszy nam przez całe życie, a nos szybko przyzwyczaja się do zapachu:) spytałam o to paru znajomych-jedni twierdzą, że pachnę mlekiem, inni że jak pączek z lukrem...:P a jak jest u Was;> Można też zrobić tak - długo, długo wąchać ubranie znajomego, a potem powąchać swoje:) wtedy można poczuć swój zapach;]

No proszę, a już myślałem, że jestem zboczony. ;) Moja dziewczyna na taki sam zapach skóry, co i ja... :)

Gość zapach zależy od menu
:D

Casanova - naprawdę taki sam? Zawsze mi się wydawało, że każdy ma inny, niepowtarzalny :P może tak długo się miziacie czy coś;) że już pachniecie sobą :D nic w tym temacie zbocoznego :D No tak, to sprawa menu... ale nawet gdyby 2 osoby jadły ciągle to samo, to i tak by pachniały inaczej:)

Ale my nie mieszkamy ze sobą, więc jadamy co innego. Ale oboje lubimy słodycze. No i... seks. :) Ja zawsze lubiłem swój zapach (skóry), czułem go szczególnie, kiedy była rozgrzana słońcem. No i praktycznie taki sam zapach skóry ma moja dziewczyna, ale jej dużo intensywniej niż mnie pachnie rozgrzana skóra. :) Jak sobie czasami sam jadę, to \"ją\" czuję... ;)

Gość a gdyby jadły czosnek
?

Gość pachnę jak
green tea

Gość ja nie wiem
jaki mam zapach. Ale kiedys mój mąż powiedział mi, że zawsze wie (na kilka dni wcześniej) kiedy będę miała miesziączkę, bo zmienia się zapach mojej skóry.

Mięsny pasztecik + mleko + lukier to raczej mało fajna kompozycja :(

Gość cocakarola
moj facet mowi,że moja skóra pachnie tak,jak skóra malego dziecka...... a najbardziej podoba mu się zapach który wydzielam na łopatce...i ten na udach...szczególnie wtedy,gdy jego głowa jesst między nimi

Gość perfumami...

Gość podobno ludzie
z ciemną karnacją i ciemnymi pigmentami pachną mocniej , bardziej intensywnie murzyni tez inaczej pachną niz biali