Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garlic

żyletka, żyła... tnę się!!!

Polecane posty

Gość garlic

Czy Wy też macie problemy, z którymi sobie nie radzicie? Czy Wy także szukacie rozwiązania w żyletce? Jeżeli tak, to opowiedzcie jak z tym żyjecie... Ja już kiedyś z tym skończyłam, jednak dobiła mnie chandra i znowu mam pocharatany nadgarstek...

Zastanow sie co Ty Wyprawiasz. potem to i nie ładnie wyglada!!!! Nie umiesz np z kims pogadac o problemach?? tylko musisz sie ciac?? Miałam bliska znajoma.. nie mogłam jej pomoc a pisała ze własnie sie tnie.. potem wyladowała w szpitalu... nie miałam kontaktu nawet nie umiałam jej pomoc!! od tamtej pory Nie mam z nia kontaktu a poznałam ja na wakacjach i tylko miałam nr tel.. Jej telefon milczy!! a ja nie wiem co sie stało

Gość garlic
blizny znikają, nie robię głębokich ran, tnę skórę żyletką, pozniej widzę jaskrawoczerwoną krew, polewam wodą utlenioną i udaję, że nic się nie stało. Tylko, że się dzieje... i błagam nie kierujcie mnie do psychologów ani psychiatrów, i tak nie pójdę :(

Gość garlic
Nie wiem.. nagle okazało się, że nie mam znajomych, na których mogłabym liczyć, rodzina nie rozumie mnie, nie mogę z nikim nawiązać kontaktu, jesli nie liczyć kota...wiem że jest to najprostsze rozwiązanie, że to jest głupie, ale... ppo fakcie odczuwam satysfakcję... chyba jestem chora 😭

Nie poprostu tak tez myslałam ze nie mozesz sie znikim dogadac i dlatego tak robisz.. Przełam sie bo moze Ty nie robisz nic w kierunku aby sie z kims zaprzyjaznic??

Gość dziara
jak miałem jakieś 16 17 lat też się ciąłem...no i też na tyle słabo...że po miesiącu nic już nie było widać...jeśli w międzyczasie nie narobiłem nowych...na dzień dzisiejszy nie mam ani jednej blizny z tego powodu chociaż wychodzi że i w tym byłem cieniasem...nawet porządnie pociąć się nie potrafiłem przstać właściwie jest łatwo...ale jak ciężko w niektórych momentach o tym nie pomyśleć...a jak pomyślisz...to ciężko się powstrzymać...ale można ale wcale nic się nie zmieniło...nie wiem po co tyle lat "trzymałem się w pionie"...mam ochotę włożyć skórzaną kurtkę...poszarpane spodnie...pociąć ręce...i w nocy w parku wykrzyczeć co o tym wszystkim sądzę

Gość h-mm
jak lubisz uwarzasz że tak będzie lepiej to się tnij tylko zaznacz żeby nie wzywać pogotowia , bo po co

Gość awima
ciełam się przez dłuższy czas.... to znowu wraca nie wiem jak sobie z tym poradzić

Gość zdegustowany_młodzian
gdyby ktoś się chciał zabić w ten sposób to by się ciał wzdłuż. a tylko idiotki się tną, bo chcą zwrócić uwagę na siebie jakie to one biedne. idźcie do psychiatry wyleczyć się, kto potem będzie chciał jakaś pocięta kobietę na żonę :-( opamiętajcie się, aż mnie obrzydzenie bierze.

Garlic - jak nie pójdziesz do specjalisty - skończysz przedwczesnym zgonem. Czemu chcesz skrzywdzić rodzinę? Wiesz jaki odczują ból jeśli się zabijesz?

Gość gość
Na początku były u mnie to delikatne kreski na rękach. Ale przyszedł ciepły czas i ludzie się pytali. Zaczęłam na brzuchu,nogach albo szyi. Kiedyś miałam dziwne uczucie że muszę to zrobić szybko. I wtedy żyletka przecięła skórę tak głęboko że mam bliznę. Blizn jest więcej. Codziennie jest po 30 stopni. I co chodzę w długich spodniach i długim rękawie. Ludzie się domyślają. Dziwią. A to jest jak narkotyk. Uzależniłam się.

Gość dallekowidz
Ja też to robiłam przez rok. Puźniej przestałam na miesiąc a tydz. temu miałam prubę samobójczą i co zawiedzenie na wszystkich... w szkole wszyscy cała klasa się śmiała, dziwnie się patrzyli, obgadywali. Od nikogo nie dostałam wsparcia jest okropnie. Szkoła to piekło nawet ostatnio brat mi powiedział że jestem wariatka. A ja tylko uciekam od problemów. Pewnie większość z was myśli że to popisy. A to naprawdę BOLI!!!

Gość gość
P**deczki, nawet samobója porządnie strzelić nie potraficie :)

Gość gość
To nie jest samobojstwo. To okaleczanie wlasnego ciala ktorego sie nienawidzi.