Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapachowa

Jogurtowy zapach cipki

Polecane posty

Gość psipsi
Ja bardzo lubie zapach kobiecy mrrrr.. zlizywać. Szukam chetnej. Gliwice. mam 26l.

Gość cipex
jak ja cie ruchne to ci przejdzie xdd

Gość gość
Hej! Spawa może wyglądać następująco: masz waginozę cytolityczną (vaginosis cytholitica) spowodowaną nadużywaniem produktów z zawartością kwasu mlekowego, którymi nas bombardują na każdym kroku. Mało się o tym mówi, ale samo borykam się z podobną dolegliwością i uważam, że należy w końcu zacząć o tym mówić, a nie wszystkie dolegliwości kobiece leczyć środkami przeciw drożdżycy pochwy, bo ich nadużywanie jest też bardzo groźne! Ja przeżywałam koszmar przez ponad rok, zanim znalazłam kompetentnego gina. Ogólny apel - nie stosujcie rutynowy tych wszystkich mydeł z kw. mlekowym i globulek ze wspomnianymi pałeczkami, bo możecie sobie zaszkodzić. Pozdrawiam, zdrowia życzę i rozsądku w szafowaniu lekami, Ania

Gość gość
No to normalne ze to syntetyki spreparowane sztucznie

Gość gość
A ja się właśnie pozbyłam nieprzyjemnego zapachu pochwy dzięki kobiecemu probiotykowi lacibios femina. Borykałam się z tym od kilku miesięcy, wkładałam do cipki globulki, stosowałam tantum rosa i nic nie pomagało. Dopiero kilkudniowa kuracja tym probiotykiem przyniosła efekt i mam spokój z zapachem

Gość Michał153
Heh, ale macie problemy. Przecież jogurtowy zdrowy zapach cipki to najlepszy zapach na świecie i ten smak, na mnie działają wręcz narkotycznie. Uwielbiam zlizywac soczki mojej kobiety po orgaźmie. Kobiety nie wstydzcie się tego zapachu on jest lepszy od perfum.

Gość gość
A jaki to jogurt? Bardziej Jogobella czy Danone?