Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniia

Już chyba przestałam wierzyć w tą druga polówke

Polecane posty

Dea niski się za Tobą stęsknił(zostawiszpole walki oczyszczone?!-bo ja też nie lubię brutalnych rozwiązań;-) )

Ja zawsze byłam altruistką;-) ,ale jeśli to ciacho kokosowe to nic z tego( te zazwyczaj konsumuję w samotności;-) )

Dea ja nie chcę Cię straszyć ,ale nasi piłkarze na mundialu ,też byli podobno waleczni i w dodatku niebezpieczni ,a jak to się skończyło to wszyscy wiemy;-)

Hm łagodna i postrzelona - to jak wybór między czekoladą a lodami pistacjowymi( zależy co się lubi bardziej;-) )gorzej jak oba specjały smakują;-)

Czujnośc to moja myśl przewodnia ,która to właśnie kazała mi się pochylić nad tym topikiem i bić się do ostatniej kropli krwi!!!;-)(hm a miało nie być brutalnie;-) )

Gość 79.
ja mam dopiero 20 lat i mezczyzn unikam jak ognia, jak sobie przypomne co sie ze mna dzialo po rozstaniu z chlopakiem nie chce znowu tego przezywac (wiem,wiem z gory zakladam,ze bedzie rozstanie) :( dlatego wybralam samotnosc....chyba robie sie dzika

Ciekawa propozycja ,ja jednak sądzę ,że role będą odwrotne( tylko ,żeby Ci nie było przykro ,bo już Cię lubię ;-) )

Droga Pani to Ty dopiero zaczynasz się mnie obawiać?Przykro mi ,ale już za późno,ciężkie działa już prawie wytoczone;-)

To miłe ,że tak się o mnie troszczysz,ale doprawdy zbytek łaski;-) A WIRTUALNĄ PRZYJAŻŃ BIORĘ W CIEMNO( ACHA - TYLKO DLACZEGO ,PRZED GŁÓWNĄ POTYCZKĄ NIE POINFORMOWAŁŚ MNIE ,ŻE TY JUŻ TĘ ŚMIETANKĘ SPIJASZ HĘ )Niski bijemy się o Ciebie!