Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniia

Już chyba przestałam wierzyć w tą druga polówke

Polecane posty

Czy naprawde możliwe jest by znalezc ta jedyna osobe?Mam wraznie ze w dzisiejszych czasach nie liczy sie uczucie tylko tymczasowe zwiazki i seks.Jak to jest u was?Znalezliscie ta jedyna jedynego,jestescie pewnie ze to ta wlasnie osoba?Czy to sie czuje od poczatku czy wychodzi w praniu?Naprawde cos sie dziwnego ze mna stało, chyba sie wypaliłam,zaczynam myslec o samotnosci o tym ze zwiazki sa nic nie warte i ze moglabym byc sama...a w gleby duszy tego nie chce... :( mam dopiero 21 lat i w sumie mam czas na milosc...tylko przestalam w nia wierzyć... :(

Ja zadurzyłam się w facecie,którego praktycznie nie znam( ale wierzę ,ba jestem przekonana ,że to się szybko zmieni;-) )Warto wierzyć ,że ta druga połówka gdzieś czeka ,a przede wszystkim wierzyć w siebie,zamiast marudzić- to nic nie kosztuje!!;-)

Dea poza tym ,zależy kogo ty masz na myśli ;-)Jak się podzielisz myślami to ewentualnie ja skonfrontuje je ze swoimi i wtedy...(zbieżność bedzie ewidentnie przypadkowa;-0 )

Cóż ja zazwyczaj atakuję z zaskoczenia (tak już mam) ,a potem to juz tylko spijam śmietankę ;-)( nawet jeśli coś wiem to nie powiem!!!)