Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja148

chroniczne zmęczenie, depresja... mam tylko 17 lat, co robić

Polecane posty

:( taka jestem smutna z powodu tej depresji ktora u mnie jest chyba polaczona z nerwica, prosze napiszcie ze mozna jakos z tym wygra by nigdy juz nie wrocilo

Gość niestety tego nie da się
tak wyleczyć żeby nie wróciło :( Depresja wyleczona może wrócic w którymś momencie twojego życia. Dobrze Ci tu radzą. ja tez w twoim wieku to przechodziłam, pamietam z tego okresu tylko bezsilność, niechęć, zamknięcie się na ludzi i ściany swojego pokoju. Wyszłam z tego sama bo było cos co chciłam osiągnąć, miałam cel i jakos udało mi się działać. ale czasem sama, nawet jakbyś bardzo nie chciała, nie dasz rady i specjalista będzie konieczny. Mi się wtedy udało...

Gość gość
Popadałam w marazm. Nie chciało mi się nic. Problemy z chłopakiem, rodziną, słabo płatna praca – wszystko mnie dobijało. Czułam się na skraju wyczerpania. Zamówiłam rytuał oczyszczenia energetycznego ze strony moc-energii.pl i o dziwo wszystko zaczęło zmieniać się na lepsze. Moja sytuacja poprawiła się pod każdym względem i mam powazne plany życiowe. Mogę powiedzieć że wyszłam z dołka i stanęłam na nogi.

Gość gość
Jeśli ktoś ma zdiagnozowaną fibromialgię albo podejrzewa u siebie to od razu najlepiej się kierować na klinikę Asklepios. Nie ma innego takiego miejsca ani w Polsce ani w Europie gdzie leczą z tej choroby. Ja żałuję że trafiłam z moimi bólami i depresją tutaj tak późno, ale lepiej późno niż wcale.