Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bluerose2000

Szukam fajnych facetów!!!

Polecane posty

założ do tego kompletu białe adidasy:P no miło mi bardzo😘 usmiech musi się w końcu pojawić nawet jesli nie ma fajnych facetów:P

CZEŚĆ Design!Przygnębił mnie ten topik dzisiaj strasznie!!!Może dodatkowo mam taki nastrój!:-( Deuśka -nie przejmuj się:-)(złych i głupich ludzi niestety nie brak!!!) Miał to być taki fajny relaksacyjno -optymistyczny topik-ech!:-( W sumie to tylko kafe-trzeba wszystko brać przez palce i z przymrużeniem oka!Chociaż czasami to mi się agresor włącza-w sumie wiem ,że to bez sensu!!! Przestaje już smęcić(lekka ulga jest-ech)!!!

dobre wejścia to moja specjalność;-)-a potem to już tylko lepiej jest!!!;-) Zostawię Was samych-Design powiedzmy ,że zrozumiałam aluzję i już Ci się nie wcinam!;-)Dea-jest cała Twoja!!!;-)

Bluerose2000->ehh...ja się tu staram utrzymać lekki klimat, ale frakcje ciężkiego humoru jakims cudem wypływają na wierzch, z resztą po sposobie romowy z deą jak byłyście same to czuć było ,że masz inny nastrój:) tak tak...jestem polski kaszpirowski....albo walę ściemę...możesz wybrac co bardziej Tobie pasuje jaką aluzję???/ no wiesz Dea->😘pa

Design-ukłony w Twoją stronę!;-) (ależ z Ciebie wnikliwy obserwator!;-) ) Może jeszcze mi powiesz ,że jak założycielka topiku nie w sosie to i topik się sypię!!!???;-) Ach te pozytywne fluidy!:-)

Gość macie
Dla niektorych jest, dla niektorych nie...:O

Gość macie
Znwu pieprzysz jak najety.

Gość nie dostajesz dzikiej karty

jakimś cudem jak moja szanowna matula jest zdenerwiona a na przykład weżmie się za wypieki itp. to wtedy jej najlepsze wychodzą...takie zrobione z pasją i uczuciem, no i ciasto jest zdecydowanie bardziej wyrobione:) oj tam Bluerose2000-> to co niefajne samo przypełzło, nie drocz się:P

OKI DESIGN!!!;-)Pozdrawiam!!!:-)i do usłyszenia...na powyższym topiku mam nadzieję!!! Pozdrowionka dla wszystkich życzliwych podczytywaczy!!!(na innych nie mam dzisiaj siły!!!:-( ) Idę piec ciasto!!!Najpier je wyrobię z uczuciem i pasją!!!;-)

Gość niski ja się co niektorym
dziwie, ze maja ochotę jeszcze z tobą gadać:O

bluerose2000->miłego wieczoru ja również żegnam wszystkich...... podczytywaczko nibosz aaa tam piesek

Gość nibosz
Pa, design

widze,ze prywatnosci juz nie mozna miec:( nawet gg musi byc wywlekane na światło dzienne.Szok!Zazartowalam sobie i napisalam Niskiemu co mozesz o nim myslec jako kafeteriuszka, i nie bylo w tym nic chamskiego,a on zrobil z tego jedna wielką intryge:O NIe moja wina ze niekazdy ma swoj rozum i nie domysla sie ze to byl tylko żart i bierze wszystko na serio.Nie wzielam pod uwage,ze dla niektórych moje zdanie jest \"święte\":) A tak w ogóle to nie lubie jak ktos obgaduje mnie beszczelnie...

Gość nibosz
Dea...kwiatek dla Ciebie🌻:) Nie przejmuj sie:)

Gość nibosz
Ja tez sie poklocilam..

Gość nibosz
A mi napisal ze jestem oszustka...:(

Gość nibosz
No napisal mi. Bo mu zdjecia nie dalam czy jakos tak. Kurdeeee:O:(

Gość nibosz
Wiem, dea. Ale wyszlo tak jakby nie chcial ze mna gadac bo nie ma mojej fotki. Poczulam sie jak smiec, mowiac jego slowami:O

Gość nibosz
czesc, blue

Nibosz-nie przejmuj się! Niech ja go jeszcze zobaczę na moim topiku-wrr Człowiek chce być miły ,sympatyczny dla takiego a tu...(skoro stać go na takie zagrania-to ja nie będę się nad nim rozczulać!!!)

Gość nibosz
Niestety, ja sie nad nim rozczulam, bo jest taki sam jak ja:O

Nibosz w życiu tak o sobie nie myśl!!!Tu nie chodzi o to czy on się lituje nad sobą i czy ma powody(bo być może ma!)Rzuca się tylko w oczy cholerny brak klasy!!!

Gość nibosz
Moze macie racje...tylko czemu mi tak przykro bylo:O :( Pa, dziewczyny, spadam do swojego kieratu. Dzieki Wam za dobre slowa.

W sumie założyłam ten topik z jak najlepszymi intencjami(ale pewnych sytuacji i...ludzi albo kotów ,psów ,całego zwierzyńca po prostu nie przeskoczy!!!;-) ) Drogie Panie-życzę dystansu Wam i...sobie też!!!;-)

Oj dziewczynki, dziewczynki, wszedłem tu na chwile i miałem już nic nie pisać, ale troche mnie trafia jak widzę jak tu \"wesoło\". Czy wy naprawde nie widzicie, że kotek,piesek,niski i czym on tam naprawdę nie jest, to niezły psycholog? Bierze was na chwyt wiecznie pokrzywdzonego, odrzuconego przez cały świat, a w gruncie rzeczy śmieje się z naiwności, tych, którzy się nim przejmują i knuje kolejne intrygi. Czy to uczciwe stawianie sprawy \"tańcz jak zagram\" bo jeżeli tego nie zrobisz, to uznam, że uważasz mnie za śmiecia? To chore i wątpie, żeby osoba, która rzeczywiście ma niską samoocenę tak postępowała. Wy się zadręczacie, a gościu się cieszy, ze trafił na wrażliwe osoby, które zgadzają się na takie zabawy. Dea, przestań się wkurzac, bo to nie ma sensu, a Ty nibosz nie jesteś śmieciem i to od Ciebie zależy czy wyślesz komuś zdjęcie, takżę uszy do góry i spójrzcie na to z innej perspektywy. To był nawet przyjemny topic, a od dwóch dni jest tu istny sajgon i zauważyłem, że wszystkim się to zaczyna udzielać, a chyba nie o to chodzi. Naprawde nie dajcie sobą manipulować, bo szkoda waszych nerwów. P.S. Sorki jeśli kogoś uraziłem, ale takie jest moje subiektywne zdanie. Pozdrawiam i życzę dobrej nocki.

Nibosz -bo jesteś człowiekiem!!!Większości ludzi w takiej sytuacji byłoby przykro!!!Ot taki banał!!! Uszy do góry -Nibosz i zaglądnij czasem!(ładnie proszę) Na tym topiku będziesz zawsze mile widziana!!!-małe pocieszenie ,ale jednak;-) Pozdrawiam!!!:-)