Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitka_26

Ile piw dzisiaj wypilas ???????????????

Polecane posty

Gość lolitka_26

ja zaczynam 3 :O podejrzewam ze to jeszcze nie koniec :O hmmm....tyskie;)

Gość aleś bzdurny
topik założyła! :o Spadaj lepiej pijaczko!

ja dzis zero:( a tak mi sie chce zimnego piwka ze szok:( za to nadrobie w weeeekend,oj bedzie sie dzialo..... a jutro jeszcze do pracy:( eh zycie..... ps,dobry wybor:) tez obstawiam Tyskie ....

Gość lolitka_26
zaraz się zeszczam w gacie :O

Gość ambrozjaclib___
no to powodzenia ja wczoraj balowałam przed kompem, i wypiłam trzy tyskie duże:O i do tej pory mam kaca moralnego bo to za często sie zdarza:( więc uważaj...

Gość złopiecie te piwska
a pózniej brzuchy wama rosną i kapska śmierdzą :O komu sie mozecie podobać alkoholiczki??tylko takim zapijaczonym menelom jak wy zresztą wogóle piwo to napój dla plebsu,ja pije tylko i wyłacznie schłodzone martiny a na po obiedzie wypijam mała lampke balantina lub dżony łokera,stac mnie na to wieśniary :P

no tak, ktos wypije kilka piwek trzeba go od razu od pijaków wyzywać :O o mój boże ........im dluzej tu siedze tym bardziej dochodze do wniosku, że wystęspują tutaj same: - abstynenentki :O (jaaaaasne) :O - piękne (sądząc po tym ja obrazają innych na forum o gwiazdach) :O - dziewice :O - inteligentne :O - wyksztalcone :O popterdolcie (za przeproszeniem sobie dalej) :O :classic_cool: ps. a jak ktos mnie znowu zapytaczemu znowu mam dzisiaj w sobie tyle jadu odpowiem krótko...tu się nie da być bez jadu...jak czytam niektóre wypowiedzi to aż żal dupe sciska :O ps. ja mam kilka w lodówce i nie będę czekać aż się przeterminują ;) :classic_cool:

przepraszam za błędy (zwlaszcza tych mocno uprzedzonych, ktorzy za chwilę zaczną po mnie jechać) :O ale mam starte literki na klawiaturze :O muszę kupic nową, bo pisze na czuja...a nie chce mi się sprawdzać :P

Gość hahhhhahhahahah
ja 3 i mam juz niezla banie heheh

Sweet Dreams nie dawaj sie sprowokowac;) niech sobie wypisuje i mysli ze jest lepsza;)

Gość Manager Wawa
nawet cie na klawiature nie stać wiesniaro,musisz byc bardzo szpetna skoro twoj sponsor niechce ci kupic takiej podstawowej rzeczy,ja mam orgynalną klawiature Made in Usa,pozłacaną z wbudowanym dvd,dałem za nią 2500$ gdy byłem pewnego razu w Los Angeles :)

setunia >>> ale tu nie idzie nieraz pewnych postów nie skomentowac :O wiem ze w sumie nie muszę się wtracać, ale dlaczego od razu po kims trzeba jezdzic, ublizac ...:O a nawet jesli jest alkoholiczką (tego akurat my nie wiemy) to czy takich ludzi nalezy zabijac:O obrażac :O czy wlasnie odwrotnie, rozmawiac, pomagac :O nie rozumiem tych zadufanych w sobie gówniar co myslą ze we wszystkim są najlepsze :O strasznie mi przykro jak widzę takie komentarze...:( nienawidzę ludzi (choc staram się nie nadużywać tego słowa, więc moze powiedzmy, że nienawidzę zachoowanie ludzi ) ktorzy bez zrozumienia oceniają innych, nie wiedzac zupelnie nic o ich zyciu, problemach...:O kiedys spotkalam męzczyzne, pijany, zataczający się, pobity i smierdzacy, wszyscy ktorych prosil o cos do jedzenia odwracali się od niego, podeszlam, oddalam mu kanapkę i poszlam jeszce po hamburgera...opowiedzial mi tylko ze studiowal, mial prace (dobrą-po studiach na UJ !!!) zonę, dziecko...stracil prace, zona odeszla, zalamal się, zacząl pic...i tak to jest sobie bezdomnym przez 25 lat , ludzie nie ocenijmy po pozorach, docierajmy do innych !!! nie kazdy kto pije jest zly !!! nie kazdy narkoman jest bezwartosciowym czlowiekiem !!! nie kazdy kto ma slabosci musi pozostac zdeptanym !!!

wodzisz kochana...wstyd się przyznać, ale ....nie mam sponsora :( :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O ps. i nie jest moim marzeniem miec kogos takiego w posiadaniu :classic_cool: jesli ty masz sponsora ( w co wątpię, bo to zapewne podszyw ;) to pamiętaj ze nie masz tego dzieki swojej zaradnosci, a dupie...co nie jest w zadnym wypadku dla szanującej się kobiety zaszczytem :classic_cool: