Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nooooooooooo

czy wybielacz do zebow

Polecane posty

Gość nooooooooooo

moze niszczyc zeby ,bo ja teraz uzywam i mnie bola dziasla i zeby :o moge dalej wybielac czy lepiej przestac ?

Gość przestac
bo mozesz dostac paradontozy serio albo chociaz przerwij na kilka dni,zeby sie dziasla uspokoily bardziej sie martw o dziasla niz o zeby bo dziasla chrobia szyjki zebowe,a jak sie dziasla obsuna to odsloniete szyjki bardzo bola no i moze sie wdac prochnica

Gość mds
tylko dentysta moze zrobic profesjonalna prace przy wybielaniu zebow. i jest to na kilka lat. ale tak boli to dosc ostro. czy masz mozliwosc kupic paste do wrazliwych zebow? jesli tak to kup i co jakis czas zakladaj mala ilosc na zeby - nie jedz pasty. aspiryna tez pomaga troche. zeby bede bolec ok. 3 tyg. te tansze pasty ze sklepow, to raczej strata czasu. podczas wybielania, przez 3 tgd. unikaj kawy, tea i czerwonego wina

każde wybielanie niszczy szliwo, nawet wybielania u stomatologa nie powinno robic sie zbyt często

Ja nigdy nie miałem problemu ze szkliwem.A wybielałem raz w gabinecie i co pół roku wybielam nakładkowo żelem dr martin schwarz