Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grey

KONWERSJACJE z angielskiego w Lodzi

Polecane posty

Witam. Czy ktos z Was moze polecic jakiegos bardzo dobrego i sprawdzonego nauczyciela angielskiego w Lodzi, do ktorego mozna chodzic na prywatne konwersacje? Wciaz mam ten problem, ze duzo rozumiem, ale boje sie mowic w obcym jezyku i chce to zmienic! :) Tak wiec jesli wiecie o kims to prosze o namiary i ile bierze za godzine :)

Gość gość
Właśnie...podbijam, bo serio ja do matury się przygotowuje i jestem załamana. Gramatykę znam i tak dalej, ale jeśli chodzi o swobodę językową to wymiękam

Gość gość
Hmmm...znam ten ból, ja również miałam spore problemy ze swobodą językową. To była moja główna przeszkoda na tym żeby studiowac za granicą. Wszystko rozumiałam co się do mnie mówi, wiedziałam co odpowiedzieć...ale mnie zatykało. Jeśli chodzi o miejscówkę w której sie tego wyzbyłam - Avalon. Native spikerzy działają na zajęciach na totalnym luzie, jest dobry program, ale realizowany z dawką humoru. I co najważniejsze - uczyłam się zwrotów i konstrukcji używanych w praktyce, że tak powiem kolokwialnie, a nie jakiś gramatycznych pierołek.

Gość gość
ja też słyszałam o Avalonie. Dobre opinie generalnie