aniaaa19 0 Napisano Sierpień 11, 2006 4 sierpnia kochalam sie z moim chlopakiem byl to ostani dzien okresu.... a pozniej po 58h godzinach poszlam do ginekologa i zastosowal mi tabletki (Metoda Yuzpe) bo podczas stosunku kochalismy sie bez prezerwatywy i nasienie zostalo w srodku ..czy moge byc w ciazy???prosze pomozcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i znowu to samo Napisano Sierpień 11, 2006 tak, na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 11, 2006 dlaczego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo zadajesz głupie pytania Napisano Sierpień 11, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 11, 2006 dodam ze jeszcze wczesniej byl to przedostatni dzien dzialania tabletek antykoncepcyjnych...to byl 6 dzien przerwy w braniu tabsow! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurka_P Napisano Sierpień 11, 2006 no to jestes w ciazy, martwisz sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mańka21 Napisano Sierpień 11, 2006 Czekaj, bo czegoś nie rozumiem. Bierzesz tabletki anty? Więc czemu się denerwujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DZIEWCZYNO Napisano Sierpień 11, 2006 bierzesz tabletki i zadajesz tak idiotyczne pytania. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 11, 2006 nie biore tylko bralam ...i nie wiem czy jeszcze dzialalay bralam od 9 lipca do do 29 lipca i pozniej jest tzw przerwa 7 dni czyli do 5 sierpnia a kochalam sie 4 sierpnia to jeszcze dzialaly???prosze pozmozcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnieq Napisano Sierpień 11, 2006 tabletki przecież działają w przerwie 7-dniowej... !!! Bierzesz a nie wiesz ?!?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to jest jak dzicko współży Napisano Sierpień 11, 2006 przeczytaj sobie ulotke tabletek.. i dziewczyno troche dojrzalej podchodz do tej dziedziny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 11, 2006 a jeszcze mam pytanko slyszalam ze jak sie ma okres to ponoc nie mozna zajsc w ciaze to prawda?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i jak tak miałam Napisano Sierpień 11, 2006 i dzis mam cudowną córeczke... pamietaj ze zaden srodek nie daje Ci 100 % pewnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 11, 2006 co to znaczy ja taki mialam ... ale ja wzielam jeszcze tabletki \"po\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 170 spokojnie wystarczy Napisano Sierpień 11, 2006 ja pierdzielę ta znowu to samo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lemonii 0 Napisano Sierpień 11, 2006 Moja przyjaciółka po takim stosunku w trakcie okresu bez zabiezpieczenia jest dzisiaj mamą ślicznej dziewczynki:) ale nie brała tabletek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mańka21 Napisano Sierpień 11, 2006 Po pierwsze to bardzo fajnie rozstroiłaś sobie hormony, bo jak rozumiem brałaś tylko 1 opakowanie tabletek anty, a później jeszcze tabletki "po". Mysle,że ciąża jest mało prawdopodobna. Dla pewności poczekaj jeszcze kilka dni i zrób sobie test. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jesteś w ciąży Napisano Sierpień 11, 2006 ja mam 100 razy wieksze powody zeby się bać :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 11, 2006 boje sie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzeba było pomyśleć Napisano Sierpień 11, 2006 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 11, 2006 ale bralam tabsy i mialam okres i tabletek \"po\" to chyba nic nie bedzie co?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Sierpień 11, 2006 jestes na 100% zabezpieczona w czaisie siemiodniowej przerwy...nie martw się na 100% nie jestes:) co prawda plemniki zosatją w orgaznizmie kobiety jeszcze jakiś zcas...dlatego zaraz po siedmidniowej musisz wziąć tabletkę...ale skoro ty zastosowałaś Yuzpe to naprawde nie masz się czego obawiać.... a co do zajscia w ciąze podzcas okresu to to jest prawda. dlatego że podczas okresu są dni niepłodne. ta zasada jednak nie ma zanczenie w przypadku gdy bierzesz tabletki...wtedy nie ma dni płdnych, niepłodnych czy tez owulacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 11, 2006 ok dzieki Ci wielkie za takie info ale wiesz dzis wystapilo u mnie krwawienie nie wiem dlaczego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Sierpień 11, 2006 to normalne jeśli zastosowałaś Yuzpe. to spora a jednorazowa ilość hormonów. musiała więc wywołać jakaś reakcje organizmu. nie martw się:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 11, 2006 juz sie nie martwie :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 11, 2006 a jeszcze po jakim czasie moj okres wroci do normy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po następnych pięciu Napisano Sierpień 11, 2006 PO branych razem z antykonceptami :O rozchrzaniłaś sobie hormony i sie pytasz dlaczego wystąpiło jakieś krwawienie... oj dzieci :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach