Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudunia

Mam tzw. suchego wilka ale chciałabym miec grzywke, pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość Klaudunia

Mam tzw. "suchego wilka", czyli z samego przodu, nad czołem, włosy wyrastaja mi tak do góry i przez to nie umiem miec grzywki :( czy mimo to istnieja jakies sposoby aby w moim przypadku zrobić grzywkę? POMóżCIE, PROSZE...

Gość pipipipi
nie możesz pójśc do fryzjera i powiedziec żeby zrobił ci grzywkę? zawodowiec na pewno musi dac rade, on nie powie ci że nie umie :P

Gość Klaudunia
tak, tylko ze byłam już dwa razy robic grzywke i tak głupio wyszła... sama nie wiem, piszcie dalej, prosze o pomoc...

Gość pipipipi
co to znaczy że głupio wyszła? może po prostu ci to nie pasuje? wiesz, nie z każdych włosów da się zrobic każdą fryzurę.. no chyba że trafiałaś na trefnych fachowców. ale jak my mamy ci pomóc, skoro zawodowy fryzjer nie potrafi? przecież nie ma magicznej tabletki, po której twoje włosy zcazna sie układac dokładnie tak, jakbys chciała.

Gość Klaudunia
ja poprostu szukam ludzi, którzy cos o tym wiedzą... moze ktoś z was ma taki sam problem jak ja i mimo to ma grzywkę?? piszcie :)

Gość Srooddiila
Mogę cię pocieszyć ; ) Ja mam tez tego wilka ale mam grzywkę . Fryzjerka powiedziala mi ze jak sie zrobi grzywke to ten wilk po czasie sam zniknie aczkolwiek mi jeszcze nie zniklnął ale grzywke mam ..

Gość Martaczka
Ja mam tak samo że mam tego wilka i nwm jak sobie z nim poradzić a też bardzo chciałabym mieć grzywke Ja bym też chętnie moszła do fryzjera ale czy to grzywka nie będzie za bardzo odstawać do góry ??!!

Gość gość
Ja też mam tzw. Suchego wilka i mam grzywkę. :3