Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupowanei na allegro

Glany na allegro - opłaca sie kupić?

Polecane posty

up

wiesz może i są tańsze ale ja bym wolała przymierzyć , zobaczyć jak noga wygląda , rozmiar etc. bynajmnniej wiem,ze wtedy nie bede wkurzona,ze np.tu brzydko wygląda

Gość pipipipi
litości, jak mozna kupować buty na allegro????? i to jeszcze glany! O__O ja bym nawet japonek nie kupiła przez net :O

No niby tak, ale generalnei to glany są po jednych pieniądzach - tzn. wszystkie na jedno kopyto, jak rozmair pasuje, to nie pwoinno być problemów. Tak sie zastanawiam, bo nigdy jesacze tyle kasy nie płaciło mi się na allegro - góra to do 50 zl, a tutaj to już spora kaska.

Gość dlatego nigdy nie
Wcale nie śa na jedno kopyto, na jedno kopyto są ewentualnie te sme modele tej samej firmy, jeśli nigdy nie nosiłaś konkretnego modelu, to wcale nie wiesz, czy będzie Ci w nich wygodnie. Wprawdzie jak przymierzysz w sklepie, też nie do końca wiesz, czy będą O.K., ale przynajmniej sobie wyeliminujesz taki model, w którym w ogóle nie bedziesz mogła chodzić. Moim zdaniem lepiej dopłacić 50 złotych, niż stracić 230, a juz całkiem źle byłoby zmasakrowac sopie stopy :o

No własnei mówie o modelach tej samej firmy, np. Martensa czy Hd. A swoja drogą to po prawdzie - nie znam glanów, które nie pomasakrują stóp na poczatku:D Kurna, no nie ma takich:D

popieram wyżej :) każdy firma to inny model jedne są szersze inne zwężone w jednych cie bedzie obcierać na górze a w innych po bokach warto je przymierzyć

widzisz a ja znam ! Steel :) mam juz ponad dwa lata , są wygodne , nie zniszczone (oj a wiele przeszły :D )

I powiesz mi z reką na sercu, ze odkąd je założyłaś na poczatku nei było ani jednego problemu? Maja blachę ?

Gość Fuj
A gdyby się okazało, że nosił je jakiś nieumyty facet z grzybicą stóp ?

Jakiś czas temu kupiłam na Allegro nowe glany, dwudziestki, za 180 zł - okazja mi się trafiła. Są rewelacyjne, wygodne i pasowały idealnie. Mimo wszystko lepiej kupuj u sprzedawców, którzy mają wystawione kilkanaście par butów i dużo pozytywów, np. glanypl - u osoby prywatnej możesz się naciąć.

Gość Fuj
To w końcu allegro, i ten co sprzedaje mógł być niemytym facetem z grzybica i je nosić, a potem wystawić jako nowe.