Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalarfionka

owłosienie na brzuchu

Polecane posty

Gość kalarfionka

Blagam pomozcie mi, musze sie szybko pozbyc okropnych ciemnych wloskow z dolnej czesci mojego brzucha:/ nie mam kasy na kosmetyczke i strasznie zalezy mi na czasie... poleccie mi prosze jakis tani,skuteczny sposob na ich pozbycie sie. Moze wy tez mialyscie kiedys z ty problem? kiedys usunelam kawalek wokol pepka woskiem i tych wloskow wyroslo wiecej a w dodatku powrastaly:/ pomozcie prosze...

Gość zakluczona
laser albo elektroliza - i jedna i druga metoda wyniesie Ciebie więcej niż załatwienie sprawy woskiem u kosmetyczki, ale to chyba jedyny sposób na pozbycie się wlosków na zawsze.

Gość kalarfionka
ale nie stac mnie na laser...a jakies kremy, wosk...??????

Gość może cukrem
gdzieś tu był topic o depilacji cukrowej - tanio i skutecznie:)

Gość albo rozjasniacz
Sally Hansen, jest super :)

Gość kalarfionka
tylko problem w tym ze one sa dosc dlugie...:/ ehh cholernie mam przezz to kompleksy... jeszcze gorrszy problem mam z posladkami...tam to nawet boje sie spojrzec:/:/

Gość no to wybierz sie
do endokrynologa, wlosy na posladkach to chyba niezbyt normalna sprawa u dziewczyny... :o

Gość zakluczona
rozjasnij. nie zaczynaj depilować, bo będą coraz grubsze - nawet po wosku.

Gość kalarfionka
serio?? a mialam juz nadzieje ze nie tylko ja mam taki problem..:/ ale w jaki sposob sie ich pozbyc?;( nie chce isc do endokrynologa bo jestem za mloda(17lat) zeby brac jakies hormony.

Gość jak masz dopiero 17 lat
to tym bardziej idz do endokrynologa! Im predzej lekarz zbada ci poziom hormonow i stwierdzi, czy nic zlego sie nie dzieje, tym lepiej... Chyba nie chcesz, zeby za pare lat wyrosly ci wąsy, włosy na brodzie czy na plecach - bo tak koncza sie problemy z hormonami...

Gość idi
to co ja mam powiedzieć u mnie te włoski są na brzuchu, piersiach, na plecach i pośladkach a o nogach to już nie wspomnę bo muszę nawet z tyłu do pośladka golić, czyli mówicie że coś nie tak z chormonami, to muszę jak najszybciej się udać do lekarza

mam ten sam problem....i nie wiem co robic..mowicie by zastosowac ten rozjasniacz??a na dlugo pomoze?

Gość kalarfionka
---> Idi - a wloski na piersiach u Ciebie sa bardzo widoczne? ja tez je mam:( a jakie robi sie badanie hormonow?

Gość a ja nie mam żadnych
problemów z hormonami, włosów na piersiach, wokół sutków (nawet nie wiedziałam, że tam mogą kobiecie rosnąć czarne obleśne włosy:o ), na tyłku itd. Ale tez mi rosną trochę grubsze, takie jak na nogach włosy na dole brzucha, bo jako szalona 13 postanowiłam sobie ogolić maszynką złoty meszek na brzuchu:o Gratuluje sobie pomysłu do tej pory:o