Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgh

jak przekonac ojca do psa

Polecane posty

Gość dgh

dostałam psa ale ojciec kategorycznie kazał mi sie go pozbyc jak g o przekonac?

Gość jak przekonac psa do ojca
oto jest pytanie:P

Gość dgh
poradzcie ja kocham tego pieska

powiedz ojcu :\"tato prosze ja kocham tego pieska\":) nie amsz nic do starcenia a może tacie serce zmięknie:)

Gość dgh
moj ojciec to czlowiek bez uczuc kazał mi sie wyprowadzac z tym psem:(

Ja ojca postawilam przed faktem dokonanym. I to nie raz... I zawsze zakochiwal sie w psie na rowni ze mna :) Ale rozni sa ludzie... :(

Gość dgh
ja mam go w domu krzyczy na mnie:(

spokojnie:) z pewnością żartował... może spróbuj obiecac że bedziesz się nim zajmować, wyprowadzać, karmić...no wiesz takie standradowe gadki bez pokrycia:P obiecuj do skutku....mów że to dla Ciebie wiele znaczy....musi w końcu dac za wygraną i się zgodzić:) wiem z doświadczenia bo gdy ja przyprowadziłąm do domu dwa małe kotki to moja mama spojrzła na mnie jak na wariatkę....

Gość xyzxyzxyz
zacznij pakować rzeczy z szafy i udawaj że sie wyprowadzasz... może wtedy wymięknie?

moja mama nie chciala w domu pieska ale 15 lat temu tato postawil ja przed faktem dokonanym (ja bylam maly gowniarz :P ) , i tak mama pokochala nasza jamniczke... Niestety 4 lata temu trzeba bylo pieska uspic. Ale rok temu kolejny raz tylko ze tym razem ja postawilam mamuske przed faktem dokonanym - ona pojechala w delegacje a ja kupilam pieska za 18nastkowe pieniadze :D i piesek jest z nami do dzis :):):)

Gość dgh
tak bym chciala go zatrzymac

Gość hm to nie jest proste
przede wsszytkim kompletnie nieodpowiedzialni sa ludzie, ktorzy daja psa w prezencie.Wiekszosc ludzi nie ma warunkow do trzymania psa. Pies musi sie wybiuegac, nie moze sam zostawac na dlugo.Wszelkie wyjazdy odpadaja. Mnie wrobiono pare lat temu w psa, od tej pory nie wyjezdzalam na zadne wakacje , no bo pies. Rodzina wie, ze mama ma dobre serce, Psa mi szkoda, jestem dla nego dobra ,ale mam straszny zal do rodziny,ze mi to zrobila, Nie ma DNIA, zebym nie zalowala ,ze pies ze mna jest, Musialam nawet zrezygnowac z pracy (ja nie oni) bo pies sam wyl, to duzy pies i narwany, nie mozna gio ze soba brac. Jesli pies sie nie przyzwyczail, zwroc go ofiarodawcom.