Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podniecony

Najpiekniejsze i najfajniejsze dziewczyny to Natalki ....

Polecane posty

Gość Gosie są też fajne
:-)

Nie ma tutaj zadnej Natalki ???? - tak przypuszczalem , one sa za madre zeby tutaj marnowac sobie zycie :)

Gość Gosie są też fajne
no ja znam same fajne Gosie, naprawde same fajne :-)

Pierwsze imie tylko sie liczy ono daje nam moc a przeciez nie bede nazywal Cie : Adelajda Genowefa Natalia :( bo dopiero na 3 miejscu masz to cudne imie

Gość ja jestem Natalia
i co z tego? bo ze fajna to nie podlega dyskusji:)

Nie lubie Iz , to za to co jedna z was zrobila Wokulskiemu 😡 Zadna Natalia nigdy nie postapila by tak okrutnie :)

Gość ja jestem Natalia
na sniadnie zawsze jem kaszanke a na obiad kartofle ze skwarkami :(

Gość ja jestem Natalia
poza tym waze 100kg. :O

Gość Łobuzie...
Gosi nie ma, ale jest Małgorzata, może być? :P

Gość mrowa
ja znam dwie glupie Natalie jak but! jedna zaszla w ciaze w wieku 14 lat a nastepnie w wieku 16 zaszla w druga zeby zlapac faceta! druga Natalia jest tak pazerna na kase ze policzy Ci kazdy grosz, nie widzi nawet jak koledzy jej meza sie z niej nabijaja...zamiast oczu moglaby miec banknoty...

Gość Tylko Gosie
Oj nie nie, nie Natalki. TYLKO GOSIE !!! Gosie rządzą. A moja w szczegolnosci :)

Gość mrowa
ja znam dwie glupie Natalie jak but! jedna zaszla w ciaze w wieku 14 lat a nastepnie w wieku 16 zaszla w druga zeby zlapac faceta! druga Natalia jest tak pazerna na kase ze policzy Ci kazdy grosz, nie widzi nawet jak koledzy jej meza sie z niej nabijaja...zamiast oczu moglaby miec banknoty...

Gość Łobuzie...
Mrowa, powtarzasz się :P

Wiedzialem ze zaraz zjawia sie oszczercy ktorzy beda chcieli oczernic te cudowne dziewczyny , nie wierze wam wcale a wcale , znam kilka Natalek i kazda jest cudowna i wspaniala , tamte dziewczyny to nie byly Natalki tylko pewnie Anki :)

Dlaczego nazywasz mnie lobuzem , jestem grzecznym i milym chlopcem a nie zadnym chuliganem , uzywasz takich stwierdzen nie znajac mnie nawet :(

Gość mrowa
no sorry tak mi sie jakos powtorzylo :) moge doac ze znma jeszcze jedna ktora jest ladna i slodka moze troche za slodka :) ale te dwie poprzednie istnieja na serio...

Gość Łobuzie...
Oj, to było pieszczotliwie, ;) juz wiem, że miły z Ciebie chłopiec, ale pewnie ... do czasu :P

Gość a ja nienawidzę facetów
znam jedną Natalię która może jest sympatyczna ale za to sztuczna i taka... łatwa bardzo... :O poza tym jej iloraz inteligencji pozostawia wiele do życzenia :) no i jest masakrycznie w sobie zakochana :D autorze topiku: nie uogólniaj! są cudowne i okropne Natalie ;)

Gość Łobuzie...
Mrowa, tamte dwie prawdziwe Natalki. ;) Ale coś sie gubisz... znasz w końcu tę trzecią ... taką za słodką ;) ...czy nie? :D

Zawsze jestem mily i kulturalny , tak zostalem wychowany i tak sie zachowuje bez wzgledu na okolicznosci :) Mam po prostu slabosc do Natalek . Talka , Natka , Talusia , Natusia - fajnie brzmi , prawda :) Gosia , Goska , Malgosia -sam nie wiem ....

bo to tak jest...jak się rodzisz i dostajesz imię to właśnie wtedy automatycznie zostaje Ci przydzielony charakter. jak dostajesz Iza to masz przesrane a jak Natalia to jakbys się w czepku urodziła:o no wiesz podniecony......:o