Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadziwiony

Moja żona ma 26 lat i siwieje

Polecane posty

Gość Zadziwiony

Moja żona ma 26 lat i siwieje. Czy to normalne?

Gość a może przez ciebie siwieje

Gość wlasnie to pewnie
przez ciebie ,ma kobitka stresy to siwieje lepiej sie dowiedz z jakiego to powdu !!

Gość dgh
pewnei ja tak wkurzasz

Gość ale jesteście denne
:o co do tematu to jak pewnie sam zauważyłeś jest to doś niespotykane "zjawisko" ale niestety czasami się tak zdarza. moja znajoma zaczęła siwieć w wieku 28 latale zdażają sioę i przypadki np 24 letnich "osiwiaczek":D ale nie przejmuj się zawsze może się ufarbować ale mam nadzieję że dla Ciebie nie to jest najważniejsze i nie jesteś z tych któży zaraz założyliby temat: moja żona siwieje- mam ją zostawić?:o

Gość miałam kolegę
który zaczął siwiec mając 19 lat. A włosów mial dużo. Taka widać przypadłość, bo np. mój mąż przed pięcdziesiątką nie ma siwych włosów. Za to jest lekko łysawy :D

Gość ale jesteście denne
ale oczywiście warto się z tym problemem gdzieś udać może ma to jakieś powody które można wykluczyć i zatrzmać ten proces

mój kolega ma 21 lat i ma kilka siwych włosów, natomiast drugi co ma 25 ma już pół na pół...dziwne ale tak sie zdarza...

To wcale nie jest dziwne zjawisko... Uwarunkowania genetyczne. Niektorzy siwieja juz w podstawowce!!! (zwlaszcza, ze w tych czasach to takie stresujace zycie jest, w biegu...)

moja mama zaczęła siwieć w wieku 20 lat....mi na razie nie siwieją ale tak jak pisze kwiat wisielców to uwarunkowane genatycznie więc pewnie niedługo ja też:)

Gość aja aja
moj chlopak ma 24 lata i jak go poznalam rok temu to tez mial juz siwe wlosy po bokach co mi wczle nie przeszkadza najwaznijesze ze sie kochamy!!!a siwe wlosy?coz- u niego wynik stresu

mam 24 lata, znalazlam pierwszego siwego wlosa na drugi dzien rano, po tym jak maz powiedzial mi ze mnie zdradzil. po 3 dniach znalazlam 3 kolejne. Coz - mi sie wydaje ze to wynik stresu, bo wczesniej ich nie widzialm

u mnie w rodzinie wszyscy dosc szybko. Babcia w wieku 16 lat... no ale wojna byla :( Mama tez szybko... Pocieszam sie tylko, bo wszystkie kobiety w rodzinie dosc szybko siwieja ale za to zadna nie lysieje ;) Ja juz na poczatku studiow mialam pojedyncze siwe wlosy... A po skonczeniu calkiem sporo... ;)

Gość kobietka fatalna
moja kolezanka siwiala wlasnie juz w podstawowce- od 5 klasy musiala farbowac wlosy:( Ja ma 25 lat i nie widze zadnych siwych:)

Gość aaabbbc
mój mąz zaczął siwiec juz w szkole średniej, teraz ma 30 lat i ma już mniej wiecej połowę włosów siwych na głowie... jego 24 letnia siostra tez narzeka że siwieje- a więc to chyba przypadłość genetyczna :(, najgorsze,że kolezanki smieja żie że to przeze mnie zsiwiał, a to akurat nie jest prawdą, bo jestesmy bardzo zgodna parą..

Gość Zadziwiony
Przekonaliście mnie, że to uwarunkowane genetycznie, i że to raczej normalne. Tematu "moja żona siwieje- mam ją zostawić" na pewno nie założe. :) To nie jest dla mnie najważniejsze, jednak jak sobie uświadomiłem to że żona siwieje to od razu naszły mnie myśle co teraz bedzie, np. że ludzie będą mówić "taki młody a z taką babcią żyje" :) Nie pomyślałem, że może się ufarbować. :)

Gość Zadziwiony
A stres... hmmm... A co ja niby robie takiego wkurzającego i stresującego, że inny siwieją... hmm... Niemoge sobie nic przypomnieć :)

Gość do gazuraus
to dobrze że siwieje!!! bedziesz miał w domu platnowa blądynke no i na farbe zaoszczedzisz:P

Gość preparaty z miedzią
polecam,zatrzymają siwienie

Gość do gazuraus
ja proponuje codzienie zetrzeć pilnikiem 2cm kwadratowe blachy miedzianej i popic ten spiłowany proszek woda mineralna i bedziesz miał ruda babe, aha jezeli chodzi o włosy łonowe to nacierać picz trzy razy dziennie owym proszkiem

Gość Oj zadziwiony
ale Ty jesteś głupol !!

Gość Erol Pupcia
A ja mam taki sam problem, mi wlosy w tyłku siwiejom!!!

Gość francuz je głupi
A czemu zadziwoiny to gupol?

Gość Kurd-lesbijczyq
Ja tez siwieje i się nie chwale!!