Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiak1

Obwod brzoszkow!!!

Polecane posty

Gość misiak1

mam pytanko,jaki jest Wasz obwod brzuszka?ja jestem w 6 mc i mam 94cm ,mysle ze to za malo,a jak to u was wyglada?

Ja jestem w 32 i mam 100 wcale nie jest mało to co masz.

ja uwazam ze to jest duzo (do autorki) przeciez w tym wieku ciazowym brzuszek zaczyna dopiero rosnac, moj rosl w oczach od 6 miesiaca, dobilam do 108 moja kolezanka jak szla rodzic miala wlasnie 94 cm :) -taka pilka (ale ona byla dosyc niska 163)

Paulka anie wiem czmu stalas sie taka \"zartownisia\" jak Ty zadawalas pytania to nikt sie z Ciebie nie smial, a tez niektore byly rozbrajajace...

ciesze sie, wiem ze jestes najszczesliwsza :) czytalam Twoja historie 🌻

Gość ja mialam w 9 miesiacu
88cm wlasnie taka mala pilka

Gość misiak1
O rany,a ja myslalam ,ze mam taki malutki brzuszek(94cm w 26tc)ale teraz widze ze jest OGROMNY,skoro Wy piszecie nawet o niecalych 90 cm w okresie porodu.

a ja mam 104 w 32 tygodniu, ale jestem mala, tylko 164cm, a gdzies slyszalam, chyba na forum, ze niskie kobiety maja mniej miejsca gdzies tam i dlatego brzuszki sa szersze w obwodzie. Wydaje sie logiczne

U mnie 33 tydzień i jak w stopce 104, ale tyle to już 10 tygodni temu miałam, rośł sobie regularnie co tydzień więcej :), widać było już go w 15 tyg., a teraz już nie rośnie od dawna, może dlatego nie mam żadnego rozstępu :)

asia, ja nie tyje od 7 mca ciazy i 2 tyg temu pojawily sie rozstepy:O ale to nie wina rosnącego cialka (utylam 7kg)tylko niestety HORMONY:(