Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mróweczka24

SPOSóBY NA USYPIANIE MALUSZKA

Polecane posty

Moje dziecko ma problemy z zasnieciem tak jest codziennie. Jak juz zasnie to spi góra godzinke. Nic nie moge zrobic w domu.........jestem bezradna

a nie mozesz np przytrzymac dziecko? przytrzym dluzej niz zwykle, nie kladz od razu jak tylko ziewnie, przytrzymaj np godzinke dluzej, powinno sie wymeczyc (napewno bedzie juz marudne) ale po tym powinno dluzej spac pozdrawiam :)

mróweczko polecam ksiazke jezyk niemowlat ja zastosowałam i mala śpi po dwie godzinki choc teraz juz mnie bo coraz wieksza ale jak była mala spokojnie 2-3 godzinki spała mama ta ksiazke w wersji elektronicznej wiec jesli chcesz moge podesłac

hej asiulek tak to ja :) Tak jest tylko w dzien dlatego nie moge doczekac sie kapieli i kiedy zasnie wieczorem. W nocy nie narzekam chociarz musze wstawac do niej nie raz 4-5 razy ale karmie ja bez budzenia. W dzien jest koszmar, spi malutko i nie za często. A sama sobie zostawiona tez sie nudzi po 10 min. Nic tylko noszenie mnie ratuje. Juz mam rece po kostki. Nie wiem co jej jest. Moze taki chcrakterek i musze sie ztym pogodzic...... chciałabym jej pomóc zasnąc glęboko...

Gość kiedy miałam
małego synka, przypadkowo odkryłam, że usypia go w dzień dźwięk odkurzacza :)

mróweczko a ile Twoje malenstwo wazy ?? i jak długo masz zamiar je tak nosic nasza ma juz 8 kg i ciezko byłoby ja nosic a jak zasypia bo przestała nam sama zasypiac ze wzgledu na to że siada i wstaje sama i teraz ja troche bujamy ale czesto wymeczymy i dopiero buja sie kilka minutek

moja jest troche przerazona jak słyszy odkurzacz :) moim skromnym zdaniem mysle że na kazde dziecko trzeba znalesc sposób

Gość kiedy miałam
a mój odkurzacz ( na początku szum ) lubił i jak pisałam - zasypiał przy nim. Później, jak już chodził, traktował go jak zabawkę, wszędzie ze sobą targał. Do momentu, gdy przypadkiem usiadł na włączniku :D Przez jakis czas więc sie bał. Wieczorem, włączałam wentylator, oczywiście skierowany w drugą stronę.

mysle że lepiej jak dziecko samo zasypia naszamala tak nauczyłam i spi sama bez muzyki i innych atrybutów mróweczko wysłałam Ci ksiazke ( pozwoliłam sobie ) jesli masz ochote zajrzyj do niej mozesz cos ciekawego znalesc i wykorzystac

Gość koobi
Czy ja tez mogę prosic? Princeza@tlen.pl :-)

asiulek mogłabys przesłać dla mnie ten język niemowląt?Będę bardzo wdzięczna!!!Usypianie mojej małej to też spore wyzwanie...Mój adres: melania26@op.pl

Ja też proszę o tą książkę:) Też jeszcze nie odkryłam sposobu na moją czteromiesięczną córcię:) Oprócz cycusia oczywiście...

Gość dertyu
gazem, gazem ...

Gość koobi
Dostałam--baaardzo dziekuję :-) Pozdrawiam i zycze dobrej nocy 🌻

Bardzo ciekawe porady....usneła mi ze 2 razy przy odkurzaczu i na tym koniec. Książka tez zwiera wiele ciekawych rad, ale to jest ladnie napisane a w praktyce.....moze byc cięzko. bardzo zalezy mi na tym zeby mała zasypiała sama bez smoczka, cycusia i noszenia. Mała waży teraz 5 kg i az sie boje co bedzie dalej. Teraz jestesmy na etapie uczenia sie picia z butelki i przynajmniej tu nie mam problemu bo idzie jej to co raz lepiej. Poczytamy zobaczymy, chociaz niektóre metody mi się nie podobają.... Jak nie dam rady to puszcze jej Arke Noego przy włączonym wentylatorze i odkurzaczu....moze pomoze i padnie od nadmiernego hałasu :)

ja na poczatku właczałam szum radia taki miedzy falami i mały usypiał , potem przyszła kolej na utwór DZEMU\'victoria\'ale to głupie uwazam ,bo przyzwyczaiłam małego tak do tego ze w pewnym momencie musielismy do dziadków wieze wozic:) bo on nie umiał spac w ciszy .......

Gość Marta i Alex
Witam moge i ja poprosic o kopie tej ksiazki marthagrzywniak@hotmail.com