Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umbra

czy czujecie sie szczesliwi w miejscu w ktorym zyjecie?

Polecane posty

Gość umbra

to pytanie kieruje glownie do osob ktore z jakis powodow zdecydowali sie na emigracje, ale beda tez mile widziane osoby mieszkajace w Polsce. Czujecie sie zadowoleni z miejsca (kraju, miasta) w do ktorego przyjechaliscie i w ktorym mieszkacie czy tez widzicie sie gdzies indziej? macie takie ukryte marzenie by zyc w innym miejscu niz to gdzie jestescie? pozdrawiam aga

Gość JML
nigdy nie planowalam wyjechac z Polski ale poznalam maja druga polowke.On mieszkal w Niemczech.Jestem szczesliwa bo jestem z mezczyzna ktorego kocham i ktory mnie kocha.Fakt czasami jest ciezko bo tesknie za Polska,za rodzina,znajomymi a nawet praca.Ale nie mozna miec wszystkiego.Jestem szczesliwa

Tak, jestem szczesliwa, pomimo to chcialabym kiedys jeszcze wrocic do mojego ukochanego Madrytu.

Jestem szczęśliwa. Jestem tu z moim mężem. Mamy pracę i godziwe wynagrodzenie za nią. Nie musismy się martwić, że braknie nam \"do pierwszego\". Mamy jednak nadzieję, że jak uda nam sie odłozyć tyle pieniędzy, żebyśmy mogli życ w Polsce to do Niej wrócimy, bo nie ukrywam, że tęsknimy za rodzinami, ale jak ktoś zauważył \"nie można mieć wszystkiego\". Pozdrawiam.