Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ally1977

Ty i jego pierwsza zona ...

Polecane posty

Gość Ally1977

Z tego co czytam , zwiazki "te drugie" malzenskie badz nie maja jedna ceche wspolna.Ona , "ta pierwsza" jest (prawie) zawsze zla,zlosliwa,okropna.Czy ktoras z Was ma dobre stosunki z pierwsza zona Waszego meza/partnera?

nie mam doswiadczenia w tym tle...ale wiem ze pierwsza zona na zawsze zostanie ta jedyna pierwsza zona , pomimo nastepnych slubow... i kochanek i zwiazkow

Gość caffedelmar
żony nie mam, mam narzeczoną i ona razem z moją byłą dziewczyną sie przyjaźnią i złego słowa o sobie powiedzieć nie dadzą... bo i po co... jak kobieta czuje sie lepiej, jak nawsadza wulgaryzmów o byłej narzeczonego czy męża, to co z niej za człowiek... mówiac źle o drugim człowieku wystawia sobie świadectwo i z taką napewno bym nie chciał nigdy być...

Gość prezent
Mój przyszły maż rozwiódł się 10 lat temu. Jego była żona bywa u nas w domu, a my u niej, jest na urodzinach, czasem na święta. Ona też ma już swoją rodzine. Czy bywa złośliwa? Początkowo była bardzo oschła, aż do pewnej zakrapianej imprezy na której usłyszałam "fajna jesteś, a ja myślałam, że ten stary wariat se znalazł jakas przygłupawą młodą sikse" (spora różnica wieku) :D Było jej potem głupio, że użyła takich słów, ale wyraziła tym swoją sympatie ;) Teraz może nie jesteśmy przyjaciółkami, ale rozmawiamy, żartujemy, bywamy gdzieś razem (wszyscy). Jeśli ona zwróci się do mnie o pomoc- pomoge, to samo w drugą strone.

Gość do prezent
a przypadkiem nie dzielicie sie jeszcze tym samym facetem w łóżku ???:D:D:D:D

Gość caffedelmar
prezent idiota :P wszędzie sie sexu doszukujesz? co ty jakiś... niewyżyty?

Gość caffedelmar
oj... nie tak miało być... nie 'prezent' tylko 'do prezent' - pomyliło mi się, przepraszam...

Gość prezent
nie tłumacz się gnojku

Gość caffedelmar
z kontekstu wynika, ze się pomyliłem i proszę się nie podszywać pod prezenta kultury więcej życzę, bo widzę braki, a gnojka jak chcesz zobaczyć, to spójrz w lustereczko :P

Gość prezent
tamten prezent powyżej to nie byłam ja :O

Gość caffedelmar
dlatego napisałem, zeby się nie podszywał... :)

Gość prezent
Mam nadzieje, że nie dziele go z nikim :P:P Jak to się mówiniezbadane są wyroki boskie :D

Gość prezent
Równa babka z tej kobiety i tyle ;) Skoro rozstali się w zgodzie, ona już dawno założyła nową rodzine, to dlaczego miałaby się na mnie wściekać? O to, że ja teraz wyglądam tak jak ona 17 lat temu? :P:P Głupi dowcip :O

Gość Ally1977
Fajnie :) Ja z ex mojego chlopaka tez myslalam ze sie zaprzyjaznilam. Szkoda ze od 2 lat dochodza do mnie rozne "ciekawostki zoologiczne" - plotki inaczej mowiac.Dlugo by pisal ,ale ja zaluje.Moglo byc naprawde fajnie. Robilismy nawet swieta razem. :)

Gość caffedelmar
wiesz... plotki podziel na 10, bo z plotek to sie róznie w życiu ludziom dzieje, choć tak naprawde nie jest tak, jak ktoś tam coś opisuje..

Gość prezent
Ja myśle, że to wynika z tego czy ex jest szczęśliwa w obecnym życiu. Jeśli tak to nie widze powodów, żeby burzyć szczęście innych. Zresztą burzenie szczęścia innych w żadnym przypadku dla mnie nie ma sensu.

Gość prezent
Ally ---> to jego była żona czy dziewczyna? I ważne też w jakich okolicznościach się rozstali. Jeśli zostawił ją "dla Ciebie" to niestety, ale nie licz na nic pozytywnego z jej strony. To tak z przykładu innych znanych mi "trójkątów".

Gość Ally1977
Dziewczyna , wlasnie schodzimy z tematu ;) Oczywiscie ze jej dla mnie nie zostawil.My zaczelismy sie spotykac 3 lata po ich rozstaniu.

Gość prezent
no to nie mam pojęcia skąd ta jej złośliwość. Widocznie taki ma już charakterek ;) W moim przypadku prawie wszyscy do okoła robili plotki na nasz temat, ale jak do tej pory (prawie 3 lata) nie przejmuje się tym. No i większość ludzi widzi, że nie mieli racji.

Gość uppppppppp
a mnie wczoraj wyzwała obecna dziewczyna mojego prawie ex (nie byliśmy oficjalnie razem, jakoś rozeszło się po kościach) od dziwek.

Gość prezent
uppppppppp --> obecna dziewczyna mojego prawie ex, to znaczy, że on leci na dwa fronty?

Gość uppppppppp
nie (choćleciał:( ) on jest z nią, ja się nie mieszam i życzę im szczęscia, ale się z nim widuję (zawodwo). Ot chorobliwa zazdrosć

Gość caffedelmar
dziwnie to brzmi... obena dziewczyna mojego prawie ex... dla niej chyba wasze relacje też są dziwne, skoro pusciły jej nerwy.. jest zazdrosna po prostu...

Gość uppppppppp
prawie ex - bo nigdy nie byliśmy oficjalnie razem. Zanosiło się, ale przemyśleliśmy sprawę i zostaliśmy przyjaciółmi nasze 'dziwne' relacje to kontakty raz na 3-4 dni w sprawach czysto zawodowych

Gość uppppppppp
prawie ex - bo nigdy nie byliśmy razem oficjalnie. Zanosiło się, ale doszliśmy do wniosku, że przejdziemy na przyjaźń. 'dziwne kontakty' - to spotkania z półgodzinne co 3-4 dni w sprawach czysto zawodowych

Gość caffedelmar
może się dowiedziała, ze coś sie kroiło miedzy Wami..

Gość uppppppppp
ale od dziwek??? zna sytuację, facet na jej punkcie szaleje, ja wyrażnie mówię co o tym wszystkim myślę, a ona zabrania mu jakichkolwiek ze mną kontaktów. Podszywa się pod niego i pisze żebym się odwaliła itp itd. Ja przepraszam, ale to nie jest do końca normalne

Gość uppppppppp
pewnie, że wie. Mieliśmy 'romantyczne' spotkanie w tej kwestii. Ale wie też, że ja nie jestem nim zainteresowana jako mężczyzną

Gość ja mam szczescie
bo moj maz z byla zona nie utrzymuje zadnego nawet najmniejszego kontaktu. Tamta ma swoja nowa rodzine, dziecko i tez jej nie interesuje co u bylego meza slychac :) Malzenstwem byli pol roku :)

Gość uppppppppp
-> ja mam szczęście to w sumie świetna sytuacja