Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie straszę wyglądem

Dlaczego faceci w Polsce są tacy niedostępni ?

Polecane posty

Gość nie straszę wyglądem

W ogóle faceci tu nie podrywają, a jeśli już podrywają to zdarza się to bardzo rzadko. Są tacy zamknięci w sobie i dumni. Tak jakby nie potrzebowali kobiet. Nie jestem brzydka ani nic z tych rzeczy dlatego nie rozumiem.

Gość NISKI FACET
maja male peny:(

Gość kloklok
Faceci sa niedostepni bo nie znasz odpowiedniego hasla.

Gość telephone number
zgadzam sie z autorką topiku. Polacy to nie południowcy, to nie ta krew, a szkoda, bo są przystojni :)

Mezczyzna to musi byc tylko troche ladniejszy od diabla ;) Tak mowia (chociaz zastanawiam sie dlaczego wszyscy mysla, ze diabel jest brzydki :P )

Gość bo za malo się chwalisz

Myslę, że to wysokie wymagania kobiet sprawiają, że panowie po prostu widzą, że ich nie spełnią. Teraz rzadko która dziewczyna chciałaby razem się dorabiać. Tylko albo już wszystko ma , bo rodzice ją dobrze ustawili, albo nic nie ma i oczekuje że chłopak to wszystko od razu zapewni. W pierwszym wypadku i drugim chłopak jest w fatalnej sytuacji. Mimo, że jestem kobieta sadzę, że młode dziewczyny przybrały pozę roszczeniową, a to mądrych mężczyzn zraża

Gość fajny temat

Gość Halinka_8x
Nie zgadzam się z Tobą Alanka . Mówisz, jak Ci ludzie, ktorzy twierdzą, ze nie ma juz dziewic po 20 roku zycia, a jak są to brzydkie, itd. Ja z chęcią bym sie dorabiała ze swoim chlopakiem wszystkiego...co z tego, skoro ja jestem jeszcze na stazu a on zarabia ledwie 1200 zł. Obydwoje po studiach jestesmy. Planujemy niedlugo wyjazd za granicę. W zyciu bym nie wzięła kasy od faceta... A jak piszecie, ze laski lecą na kasę i samochod goscia, to mnie to smieszy, bo nie rozumiem....co z tego, ze poznam goscia, ktroy ma dajmy na to auto, skoro to auto jest JEGO a nie MOJE ? nie uznaję zadnych wspolnot materialnych, jezeli to nie są rzeczy, na ktroe razem zarobilismy i sadze, ze wiele dziewczyn mysli tak, jak ja.

Halinka- no właśnie . Ponieważ TY tak myslisz ,jak myślisz masz chłopaka i jesteś szczęśliwa. Powodzenia.

faceci boja sie dzisiejszych kobiet, bo te sa niezalezne, wyzwolone i wiedza czego chca po drugie nastala jakas dziwna moda na bycie singlem a po trzecie Polacy maja jakies kiepskie temperamenty

Gość nieeee
JA sie nie zgadzam z tym stwierdzeniem ze faceci sa niedostepni.... nie spotkalma sie z takim facetem...moze poprostu nie zaiteresowalas zadnego...bo faceci to wzrokowce wiec jesli nie iteresujesz ich fizycznie to nie maja ochoty anwiazywac z toba kontaktu ani blizej cie poznac..tak mi sie wydaje nie pisze ze mam racje ale takie jest moje stwierdzenie....

Gość nieeee
ZGAZDAM SIE Z TOBA HALINKA_8x W 100%.........

Gość Pafuera Tearanas
a ja się nie zgadzam z Tobą, kolego powyżej... faceci często nie zwracają w ogole uwagi, na dziewczyny, które im sie nie podobają fizycznie. często z moja koleżanką przebywałyśmy w towarzystwie, gdzie jeden facet na przykład nie zwracał w ogole uwagi na moją obecnosc, a adorował moją koleżankę...i tak było bardzo często. Po prostu faceci nie sa niedostępni, tylko interesują sie tym, co im sie podoba !!

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
teraz chyba taka moda że faceci czekają na podryw teraz to kobiety wybierają i facet bez zachety z jej strony nie zrobi nic a reszta to jaśnie wielmożni królewicze o których kobieta powinna sie starać faceci zniewieściali teraz są , efekt wychowywania synów przez dominujące w domu matki

Gość hahahahahahahahahahahahaha
niektórzy są dostepni zbyt czesto .........

traktuj tych niektorych jak ciastko z wystawy:P nie mozesz go zjesc a jedynie poogladac ;)

A czy mogę otrzymać to hasło dostępu?? Tylko nie mówcie, że jest zastrzeżone czy coś w tym stylu, bo ja już w lekkiej desperacji przez całe to męskie plemię. I wcale nie jest tak, że faceci nie podrywają... Podrywają, tylko dlaczego ci najmniej atrakcyjni?? Czy tylko ja mam takie szczęście??