Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze to glupie

dziewczyny jak macie wlosy do ramion to jak czeszecie?

Polecane posty

Gość moze to glupie

bo ja juz sama nie wiem, co z nimi zrobić:(

Gość Adaś_Miauczyński
To znowu Ty od loków?:D W kucyk lub koczek spięty klamrą. Czasami kręcę. Czasami podwijam tylko końce lokówką i zostawiam rozpuszczone.

Gość moze to glupie
Adaś????? a jak idziecie do fryzjera to jak Wam podcina: cieniuje czy nie? i jak to zrobic, zeby jak się zrobi "banana" to zeby byl taki ladny a nie takie coś co nie wygląda jak banan?

Gość Adaś_Miauczyński
Tak, tak, Adaś jest kobietą.;) "- Czy byłby pan tak uprzejmy i pomógł mi zdjąć bagaże? - Nie! - Słucham!? - Po prostu nie! Mi kto pomaga!? - Jest pan mężczyzną chyba? - Ale ja jestem za pełnym równouprawnieniem kobiet. Gorącym zwolennikiem jestem! A pani jest przecież w pełni równouprawnioną kobietą. - Pan to za to nie jest chyba w pełni mężczyzną! - Widzicie w nas mężczyzn w pełni, przypominacie sobie tylko wtedy, gdy trzeba wynieść śmieci, kontakt naprawić, zwolnić miejsce w tramwaju, autobusie. Nie jestem już w pełni mężczyzną, bo nie ma takiej potrzeby! Pani jest w pełni mężczyzną za to!" * Postaci: Adaś Miauczyński i pasażerka w pociągu. ;) Mam mocno wycieniowane włosy, więc banan taki upinany szpilkami nie chce mi się trzymać.:o Dlatego po prostu spinam je klamrą i podpinam wsuwkami to co wyłazi. ładny banan miałam, kiedy miałam długie włosy, ale nie cieniowane, tylko cięte jak od linijki. Mam też grzywkę, która przechodzi w takie pazurki na twarz. Jakoś to nie po polsku tłumaczę, ale mam nadzieję, że zrozumiale.;)

Gość moze to glupie
nie :D nie mój, ale .....:D:D:D nie wiedzialam,z e ktoś wymyślił coś glupszego niz ja :D

rożnie, zostawiam rozpuszczone, spinam w kitke, spinam byle jak wsowkami, prostuje, czesem robie na noc grube warkocze, potem mam fajne fale i chyba tyle :)

Gość Adaś_Miauczyński
A to przepraszam za nieporozumienie.;)

Gość moze to glupie
pytam, bo zawsze się tak narobię, zeby się uczesac mam gęste wlosy, ktore się puszą i wciagają mnostwo pianki do wlosó, jesli ukladam je na piankę dzięki:)