Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loiujiou8o

CO KUPIĆ NA PREZENT ŚLUBNY NIEDROGO?

Polecane posty

jak mowi ze za malo to niech sie dorzuci cwaniak :) zobacz na nasze wczesniejsze propozycje... moze kup te male buciki dla przyszlego ewentualnego dzidziusia i do kazdego bucika wloz po 100 zl :P

Gość ten sam problem
no chce sie dorzucic..ale ja nie chce...chyba dam kase i dokupie takiego aniolka:)

Gość a jesli to malzenstwo
nie chce miec dzieci? albo nie może? myślcie trochę, moze sie okazac np ze kobieta jest bezpłodna i ją takim prezentem zranicie albo ze dzieci nie chcą i będą czuli ze na nich naciskacie

Gość Suszarka jonizujaca.
firmy Zepter. Mam ja i wiem ze beda zadowoleni. Przy tym cena jest przystepna /184pln/. A oni nie musza wiedziec ile dalas:) Tanio i praktycznie a przy tym firma sprawdzona i renomowana.

no to chyba nie idziemy na slub kogos obcego.. i wiemy czy taka osoba ma poczucie humoru, czy te buciki wezmie za zart czy tez sie poczuje zraniona bo nie chce miec dzieci jeszcze a sie na nia naciska. z drugiej strony chyba znamy panne mloda i wiemy czy jest bezplodna czy nie... (to akurat nie musi byc regula) autorka topiku pisze o slubie kuzynki.. no to chyba rodzine sie zna :P

No ja o nikim nie wiem czy jest bezplodny czy nie. To chcyba prywatna i dosc intymna sprawa. Wiem ewentualnie czy ktos chce czy nie chce miec dzieci.

Gość matko jedyna
gdzie wy macie rozum ? czy ktoś jest płodny czy bezpłodny okazuje się najczęściej dopiero przy próbach ! nie jets to mądry prezent i tyle !

pisalam ze to regula :P no dobrze dobrze, podajemy tylko propozycje, a zainteresowani z nich cos dobiora do swojej pary mlodej albo i nie :P pozdrawiam

album na zdjecia slubne dwie eleganckie filizanki sa tez takie fajne jakby kroniki do ktorych wkleja sie zdjecia - na pierwszej stronie mozesz wkleic ich stare wspolne zdjecie i podpisac np. \"tak sie zaczelo\" a reszte beda juz sami sukcesywnie wklejac :) dobrych recznikow ani poscieli raczej za taka kwote nie kupisz z takich tanszych rzeczy moga byc sprzety domowe typu opiekacz czy toster... ?

Gość nie rozumiem jak mozna
porownywac wartosc prezentu z cena, jaka mlodzi zaplaca za jedzenie, ktore zjem na ich weselu:( Przeciez tak naprawde, wesele robia dla siebie, a nie dla gosci.

ja i moj chlopak rozmienilismy 20 zl po groszu w banku (2000 slicznych zlociutkich monet) i urzadzilismy mlodym prawdziwy zloty deszcz :)

Do KRWAWEJ ... Nie uwazam, ze trzeba dac kupe kasy na prezent ślubny, bo kazdego indywidualna sprawa ile lub co da, ale bez przesady ... 30.- zł. na ślub ... to dzisiaj śmieszna kwota.