Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chomiczek

czy można mieć okres będąc w ciąży???

Polecane posty

z mim chłopakiem ostatni raz spałam 3 miesiące temu... okres spóźniał mi się 2 tyg więc zrobiłam test wyszedł negatywny potem dostałam normalnie okres i od 2 miesięcy mam regulrny @ robiałm pózniej 2 testy i wyszły negatywne... ale mój brzuch jest ciągle twardy i ostatnio caly czas jest mi niedobrze chociaż mam okres to boję się że mogę być w ciąży czy testy mogą kłamć??? błagam pomóżcie bo zwariuje

Gość emilia356
mysle,ze nie jestes w ciazy..

jeśli jest jak mówisz to na 100% to nie ciąża, ale mimo wszystko radzę pójść do gina, żeby sprawdzić od czego ten brzuch

będę musiałą się wybrać do gin bo inaczej zwariuje a mamą bym nie chiała jeszcze chciaż moi rodzice chcieliby zostać już babcia i dziadkiem :)

ty jeszcze niechcesz? to rzuć urok na mnie, ciebie odczyni a i mnie spotka coś na co czekam już od dawna;)

a z chęcią :) w takim razie rzucam urok na Ciebie i czekam na wiadomość kiedy bedziesz mamusia :)

narazie \"nie dziękuje\" :) a co wyszło z twojego uroku to ci powiem :)

Gość tumaneria na tym forum
Dziewczyno po jakiego zadajesz takie durnowate pytania???????????? Siedzisz na forum to widzisz co ludzie pisza= czytaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej chomiczek :) - co tam? już lepiej ci? wszystko już jasne?

nie rozumiem tylko takich osób które nie wypowiadają się na dany temat i jeszzcze są niemili w stosunku do innych osób :( dotyczy to -> tumaneria na tym forum

k*** i jak??? życzę powodzenia bo dzieciątko wnosi tyle radości do domciu :) a ja nadal nie wiem :( nadal się męczę z tym, że nie wiem :(

Gość o nieee znów kolejna
jestes CHORA ale na głowe! ile ty masz lat?? za sex sie bierzesz a zadajesz pytania na poziome przedszkolaka! wpierw sie douzcz a potem dwaja dupe, bo te pytania o ciąze to juz sa żenujące! idz kobieto do lekarza jak masz problemy,a raczej gównairo a nie kobieto, bo tylko gówniara szuka porady na kafe.

Gość zgadzam sie nie ma to
jak pytac o ciaze na kafee to juz jest po prostu żałosne. laski za bzykanko sie biora a maja w głowie chyba czarną dziurę.

Gość heheh własnie nie dosc
ze maja dziure miedzy nogami to jeszcze w mózgu..o ile ten mózg maja. autorko sprawdz w słowniku słowo LEKARZ. GINEKOLOG. to nie jest takie trudne, a na pewno bardziej wiarygodne niz kafe.

zero kultury a wy po co odpisujecie!!!!! nie jestem gówniarą i wypraszam sobie aby tak o mnie mówić!!!!

Gość jestes jestes gówniara
kobieta która ma choc troche oleju w głowie - CHOC TROCHE! to idzie do lekarza!!!! czy to takie trudne do cholery??? no powiedz!! seksic ci sie chaiło ale ruszyc dupy i isc do lekarza to juz nie?????

wiem co oznacza słowo ginekolog :P to tak na marginesie tylko jeśli się było 2 miesiące poza domem a teraz lekarz ma urlop to chyba normalne że nie miałam kiedy iść??? ale niektórzy poprostu tego nie rozumieją

Gość chomiczku a my siedzimy
w twojej macicy i wszystko widzimy i zaraz postwaimy diagnoze który to tydzien ciązy :) a moze jeszcze poród odbierzymy..wirtualnie :)

po co odpisujecie??? nie rozumiem Was nikt Was nie prosi o pisanie a takich tekstów moglibyście oszczędzić ...

Gość wiesz sciemy ze nie było
lekarze to wsadz nie powiem gdzie! juz nie pieprz ze tylko 1 lekarz u ciebie w miescie! skoro tak panikujesz to idz zprywatnie i nie truj dupy.

Gość sorry ale ja mam co najmiej
2 ginekologów - jeden prywatnie, drugi w przychodni i wiesz- gadanie z elekarz na urlopie to zadne wytumaczenie. a jakbym miała taka sytuacje jak ty to bym nie czekała az lekarz z urlopu wróci tylko poszła gdzie inndziej - jak bedziesz rodzic a lekarz na urlopie to tez bedziesz czekac???? . a szukanie porady na kafe to czysty idiotyzm i tyle.

Gość chomik to ty rzeczywiscie
taka głupia czy udajesz? przeciez po porade mozesz isc do innego! ale ty wolisz radzic sie na forum jak jakas gówniara i sie dziwisz ze rece opadaja jak sie czyta takie topiki jak twój.

Gość a moze jestes chora
nie pomyslałas?? dziwne ze drzysz tylko przed ciązą a moze to byc jakas powazna choroba ! a ty wogóle nic nie myslisz....szkoda słów