Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17 lat minelo

Jak może dorobić 17-latka?? ....

Polecane posty

Gość 17 lat minelo

praca wakacyjna to swoja droga ... ale tak normalnie od wrzesnia ... szkola i praca .. porzebuje troszke swojej gotowki .. alre jak ja zarobic? pomozcie jakei macie pomysly?

możesz popołudniami wychodzić z psami sąsiadów, sprzątać mieszkania, rozdawać ulotki, sprzedawać krzyżówki, albo klikać w bannerki;-) Jak miałam naście lat to potrafiłam sobie dorobić a tak w ogóle to temat raczej pasowałby do działu praca niż na ogólny;-)

Gość tez tak chce
www.tez-tak-chce.blog.onet.pl

Gość O nie zniose tego...
Myśle,że jako hostessa będzie najlepiej.Przez 3 lata liceum pracowałam w charakterze hostessy i miałam z tego naprawde nie złą kaske!Było ciężko bo nie miałam na nic innego czasu (tylko szkoła,praca i sen),ale było warto.Teraz nie dojść,że pracuje w jakiejś tam firmie od pon.do piąt.,to jeszcze w weekendy stoje na bankietach za stawke godzinową jaka czasem się nie śni ludziom!Nie mówię tego po to,żeby się chwalić,ale po to żeby pokazać iż jeśli się chce to naprawde można.Ciesze się,że są jeszcze ludzie w Twoim wieku,którzy nie liczą tylko na rodziców.Zycze powodzenia!