Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekam na odp

tabletki na pryszcze

Polecane posty

Gość airetefac
Zacznij robić maseczke cynamonową.I używaj olejku z drzewa herbacianego.

witam! moja córka nastoletnia też ma problem z wypryskami ,dostała receptę na lek zincuprin,zawierający miedż i cynk w skladzie ,wypryski ładnie znikają,nie wiem czy bez recepty można go dostac,kosz na rec,ok 24zł,dodatkowo przemywa twarz wywarem z ziół,tymianku lub fiołka polnego,pryszcze ładnie przysychają,kupne toniki nie zdawały egzaminu

zamiast tabletek proponuje zdrową dietę ja od czasu diety mam duzo ladniejsza cere, a moze to tez wiek koncu ile lat mozna walczyc z krostkami ;)

Gość MadMax12
Sprawdźcie Derminax. Szczególowy opis można znaleźć tutaj: http://tabletkinatradzikipryszcze.com.pl/ Ja spróbowałam i nie mogę narzekać. Efekty są zauważalne już po kilku dniach, a skóra jest czysta i gładka. Miła odmiana :)

Gość gość
Najlepsze tabletki na ładną cerę to Nonacne ze sklepu vitalab.pl ja już po miesiącu widziałam efekt, dziś jestem bardzo zadowolona, bo moja twarz jest w końcu gładka.

Gość gość
zawiodłam się na tabletkach. Nie polecam. Żel do twarzy, tonik a na noc może być pasta do zębów. Maseczka z błota z morza martwego a po tym żel ślimaczy na złagodzenie i wyrównanie kolorytu skóry. I nie jeść zbyt tłustych rzeczy