Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bebiko

Eat you heart in UK

Polecane posty

Gość Bebiko

co oznacza ten zwrot ?

Gość Bebiko
bzdury gadasz

Gość czyli pewnie
hahha wodna niezłe:D ale szczerze to ja też nie wiem jak to przetłumaczyć bo niby nie jest poprawne ale może to jakiś zwrot

Gość z ling.pl
eat one's heart out cierpieć z zazdrości; zazdrościć korzystanie ze słownika nie boli

Gość coś takiego powinno wyklarować
Poziom środkowy jest nazywany "Club Level". To wyjątkowe miejsca, bardzo kosztowne, przeznaczone dla zamożnych gości, są sprzedawane na podstawie umów, zazwyczaj na kilka sezonów.

dziekuje nie wiedziałam. :) steam rooms and saunas a własnie sauna to nie parówka? łaznia parowa? dla mnie to jedno i to samo. Ale ja nie byłam w takim hotelu to nie wiem. jak wiesz to powiedz, czy stesm rooms to łaznie parowe. Ale ja zawsze myslałam ze to innna nazwa do sauny fajnie duzo sie naucze:)

Gość bnjj
sauna z tradycji skandynawskiej łaźnia z tureckich hammamów to parówka Działanie łaźni parowej jest częścią szeroko pojętej hydroterapii. O ile tradycyjna sauna fińska poprzez wysoką temperaturę powoduje pocenie się i tą drogą wydalanie ze skory procesów przemiany materii, o tyle para wodna, często wzbogacona naparami z ziół i olejkami eterycznymi, wnika w skore i wypłukuje z niej szkodliwe produkty

Please be advised that Dec 31 2005 has no arrival on this date and requires a 4 night minimum stay* a to znaczy to: Proszę o rozsądne planowanie pobytu w naszym hotelu i nie przybywanie w dniu 31 grudnia 2005. Wymaga się bowiem rezerwacji minimum 4 dni przed przybyciem :) :)

Gość bnjj
wklejałam teksty z różnych stron, nie są mojego autorstwa ;)

Gość bnjj
uprzedzamy, że (ten dzień) nie jest liczony jako data przyjazdu i wymaga się żeby pozostać (w tym miejscu) minimum 4 noce a nie ma tam fortnight? wtedy to by było 2 tygodnie

Gość bnjj
tzn. tego dnia nie mozesz się u nich zameldować