Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BEZ ZYCIA

KONIEC ZWIAZKU

Polecane posty

musisz jakos przezyc ten moment.bardzo dobrze pamietam jak jak to bylo na poczatku, wylam caly czas,nawet idac ulica, ale wiedzialam, ze to bylo jedyne dobre rozwiazanie...odeszlam po 7 latach

to chyba ze mna jest coś nie tak ;( nie chcę go ranić. mam jakieś wyrzuty do siebie, że to ja jestem ta zła... że to wszystko moja wina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tez nie jadlam, nie moglam spac........ale uwierz mi, ze to wszystko minie.bardzo dobrze zrobilas nie odpisujac

pomysl jak on cie ranil, ty tylko ratujesz siebie,przychodzi taki moment, ze trzeba pomyslec o sobie a nie tylko o innych, taki zdrowy egoizm

Gość w takiej samej sytuacji
BEZ ZYCIA jesli chcesz to podaj mejla lub gg - moglybysmy pogadac. ja nie chce tego robic poniewaz wiem ze "moj" obludnik tez czyta kafe

ani to nie jest twoja wina ani tez nie jestes zla! musisz to sobie powtarzac.w koncu skoncza ci sie lzy i zaczniesz sie zbierac

ani to nie jest twoja wina ani tez nie jestes zla! musisz to sobie powtarzac.w koncu skoncza ci sie lzy i zaczniesz sie zbierac

BEZ ZYCIA jesli chcesz to podaj mejla lub gg - moglybysmy pogadac. ja nie chce tego robic poniewaz wiem ze "moj" obludnik tez czyta kafe

Do BEZ ZYCIA -------------------- PRZECZYTAŁAM OD POCZATKU I DO KONCA..... Skarbie- nie masz wyjscia...... Wszystkie te rady forumowiczek są bardzo madre i inteligentne- słuchaj ich... Cierpiałam 2,5 roku, ale to mija... przedzej czy później..... nie mozesz dawać sie tak poniżać, niszczyć. Traktuje Ciebie jak dziecko...a Ty robisz co on Ci powie.... Jak mu sie znudzą imprezy to wraca przytulic sie do \"Mamusi\"- a Ty go przyjmujesz. Czy tak chcesz spedzic resztę życia?? Drań robi wszystko co mu sie podoba.....a Ciebie ma jako odskocznię do łóżka jak nie ma może co innego do roboty....- sorry ze tak ostro, ale mi Ciebie żal !! Nie dawaj sie ponizać....!!!! Jestes młodą osobą i masz pieknie przeżyć własne życie !! Masz mieć mezczyzne na którym bedziesz mogła polegać i wesprzeć sie w trudnych chwilach, a nie smarkacza.... który mysli tylko o sobie... Kieruj sie intuicja... a ona mówi ci że to nie ten facet. No bo dlaczego go odrzucasz ??!! Zastanów sie !!! W tej chwili to żal, tesknota i strach przed samotnością...... Nie bój sie... jestes silna i dasz sobie lepiej bez niego niż z nim- wierz mi !!! Powtarzaj sobie : -bede szczesliwa -wytrwam i dam radę -pokarze ze jestem silna -los sie do mnie usmiechnie -nie bedzie mnie taki drań ciagle ponizał Teraz bedzie ciezko Ci sie skupić, bo mysli uciekaja do niego.... Ale nie warto tracić czasu i młodosci dla tego rodzaju drani.... Trzymaj sie. Głowa do góry razem z uszami.

Gość na 3 strone nie da sie wejsc

Do BEZ ZYCIA -------------------- PRZECZYTAŁAM OD POCZATKU I DO KONCA..... Skarbie- nie masz wyjscia...... Wszystkie te rady forumowiczek są bardzo madre i inteligentne- słuchaj ich... Cierpiałam 2,5 roku, ale to mija... przedzej czy później..... nie mozesz dawać sie tak poniżać, niszczyć. Traktuje Ciebie jak dziecko...a Ty robisz co on Ci powie.... Jak mu sie znudzą imprezy to wraca przytulic sie do \"Mamusi\"- a Ty go przyjmujesz. Czy tak chcesz spedzic resztę życia?? Drań robi wszystko co mu sie podoba.....a Ciebie ma jako odskocznię do łóżka jak nie ma może co innego do roboty....- sorry ze tak ostro, ale mi Ciebie żal !! Nie dawaj sie ponizać....!!!! Jestes młodą osobą i masz pieknie przeżyć własne życie !! Masz mieć mezczyzne na którym bedziesz mogła polegać i wesprzeć sie w trudnych chwilach, a nie smarkacza.... który mysli tylko o sobie... Kieruj sie intuicja... a ona mówi ci że to nie ten facet. No bo dlaczego go odrzucasz ??!! Zastanów sie !!! W tej chwili to żal, tesknota i strach przed samotnością...... Nie bój sie... jestes silna i dasz sobie lepiej bez niego niż z nim- wierz mi !!! Powtarzaj sobie : -bede szczesliwa -wytrwam i dam radę -pokarze ze jestem silna -los sie do mnie usmiechnie -nie bedzie mnie taki drań ciagle ponizał Teraz bedzie ciezko Ci sie skupić, bo mysli uciekaja do niego.... Ale nie warto tracić czasu i młodosci dla tego rodzaju drani.... Trzymaj sie. Głowa do góry razem z uszami.

Gość aaa...
teraz tylko co bylo napisane na 3 stronie ..

Gość viona
Musisz byc silna, pamiętaj o tym i nie daj się soba bawić, bo będzie tak zawsze. On mysli, ze może wszystko i tylko skinie palcem i juz będziesz spowrotem, nie pozwul mu na to! Nie odpisuje, nie odbieraj tel, niech nie myśli, że zawsze bedzie tak jak on chce. A gdzie Twoje szczeście? Czy to nie powinno byc dla Ciebie najwazniejsze? Zle Ci....przypomnij sobie jak On Ciebie traktowaL. Bedzie boleć, ale kiedyś minie i jeszcze spojrzysz w przeszlośc i pomyslisz, ze to była najlpesza decyzja w Twoim zyciu:)

Gość viona
bez zycia - co tam u ciebie? Nie odzywasz sie, jak sprawy:)

Gość przywrócona do życia
to ja - dawna "bez życia" :D dzięki Wam odżyłam na nowo!!! naprawde!! uratowaliście mnie wszyscy!! okazało sie, że stara wiara nie zapomniała o mnie!! umówiłam sie ze wszystkimi na każdy dzien tygodnia. Wy mnie tak cudownie wspieraliście!! ❤️ dziś pojechalam do kuzyna. postanowiłam mu nawet o niczym nie wspomnieć(o rozstaniu) bawiliśmy sie jak zawsze super bo mamy świetny kontakt! robiliśmy smieszne rzeczy, mase smiesznych rzeczy i w ogóle nie myślalam o tym palancie mimo, ze dzwonił . gadałam z nim jak z gównem! poczułam sie nagle świetnie kiedy zacząl mnie blagać zebym wróciła i pytał sie czy mówie powaznie ze to juz naprawde koniec! ha ha!! niech teraz on pocierpi!! kiedy juz wrocilam do domu znow dzwonił. a ja rozkręciłam muze na cały regulator, przyłożylam telefon do glosnika , odebralam i wyłączylam telefon!!! buahahahahaa!! ten palant dał sie nabrać , ze jestem na imprezce i role sie odwróciły bo on biedaczek w pracy!!! cóż za wspaniale uczucie!! :D:D:D:D teraz nie myśle, nie płaczę, normalnie jem, usmiecham sie i to dzieki Wam !! wiem to!! tyle rad od Was usłyszalam, tyle ciepłych słów, tyle historii prawdziwych - takich jak moja, tyle wskazówek.... {kwiat] 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 DLA WAS , DLA KAZDEGO 👄

MTKAWKA :D:D:D:D ❤️ kochana:)

viona [ kwiat] 👄 :)

nabijacze!!!!! 👄 :) wejdę w preferencje i zrobie sie na czarno bo zapomnialam ale to napewno ja jak co - Hania :) :):):):)

Gość zerwalam
:******** jak milo cos takiego czytac haniu :) naprawde bardzo bardzo bardzo ciesze sie razem z toba :) grunt to odpowiednie nastawienie! zobaczysz ze bedziesz sie cieszyc z kazdych drobnych rzeczy :) u mnie mija juz kilkunasty tydzien od rozstania i ciesze sie z zycia cala dusza!!! :)

:):):):):) Bardzo mnie to cieszy `zerwalam` !! :D:D:D miło takie coś usłyszeć :D choć teraz zaczynam myśleć o nim ale to tylko mysli a nie dławiący ból w koncu to jeszcze świeża sprawa jest :) właśnie rozmawiałyśmy z malinka82, ze są jeszcze na świecie tacy wspaniali ludzie jak Wy. a patrzac na to wszystko czasem ciężko w to uwierzyć, ale teraz sama sie przekonałam :):):) bo nie przypuszczała bym naprawde , ze ktoś sie moim problemem w ogóle przejmie. 👄

mnie zastanawia jedna rzecz. a mianowicie słyszę juz od kolejnej osoby, ze po kłutni, awanturze itp. facet nie przyszedł a miał , facet nie zadzwonił a miał, czy nie napisał sms`a... i wszyscy o dziwo tłumaczą się, że on biedny sie bał. wielki facet sie bał?? bał sie zadzwonić do swojej kobiety??? paranoja!!!

Gość viona
oj faceci to chyba lubia taką wymówkę, bo moj były tak sie własnie tłumaczył, ze bał sie odezwać bo bał sie odrzucenia i ze dostanie w pysk. Jasne, jakby naprawdę mu zależało to niebo i ziemie by poruszył, a nie siedzial i niby bał. To tchórze i egoisci!! :p