Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulkaaaaa

ciąża objaw

Polecane posty

Gość anulkaaaaa

chciałam spytać jakie są objawy ciąży po 2 tygodniach?????

Gość anulkaaaaa
jak czego? ciąży

Gość anulkaaaaa
a ja slyszałam ze mdłości itd?? już po 2 tygodniach

Gość borzyszkowska
jezu , objawy ciaży to mit. oprocz braku okresu i wyniku testu nie ma zadnych innych symptomow po ktorych mozesz byc pewna ciazy! Po pierwsze mdłości, bol brzucha, silniejszy wech moga byc wynikiem autosugestii,bolace piersi masz takze przed okresem wiec to zaden objaw!! Czarna kreseczka na brzuchu to tez zaden objaw bo ja taka mam caly czas a w ciazy nie jetsem.

Gość anulkaaaaa
mam jeszcze takie pytanie zawsze jeszcze przed braniem tabletek anty. miałam okres tego samego dnia miesiąca czyli jak miałam 17 lipca to potem miałam 17 sierpnia ale wiecie ze biorąc tabletki troche się to zmienia a teraz juz niebiore tabletek i ostatnio miałam 15 lipca czy to znaczy ze i teraz bede mieć 15 sierpnia ?>??? byłabym wdzieczna za odpowiedz

Gość anulkaaaaa
ja tez zadnych niemam bolą mnie tylko plecy jak zawsze przed okresem mam nadzieje ze dostane tego 15 sierpnia

Gość anulkaaaaa
Paulka123 a jaki jest śluz jesli sie jest w ciąży??? i jesli moge spytac to ile masz lat???

w tak wczesnej ciazy ja mialam jedynie uczucie pelnosci w podbrzuszu, lekki bol brzucha jak przy okresie i bol piersi-jak przed okresem

Gość anulkaaaaa
Paulka123 to masz tyle lat co ja i to była chciana ciąża???? to ja mam brak śluzu czyli nie powinnam być w ciąży??

przeciez u kazdej kobiety ciaza moze przebiegac troszke inaczej:) znam dziewczyne ktorej wyskoczyl brzuszek w 2 mcu ciazy, a u mnie pojawil sie w 5 mcu

Gość anulkaaaaa
aha to gratulacje

Gość anulkaaaaa
moja byłaby niechciana ale mam nadzieje ze nie jestem ...a mam jeszcze pytanie czy macie ból pleców ??? bo ja mam jak przed okresem ale wydaje mi sie ze w zaawansowanej ciąży dopiero bolą plecy gdy jest ciężar??

Gość anulkaaaaa
aha to musze czekac do 15 oki dzieki za wszystko pa powodzenia :)