sheeled 0 Napisano Sierpień 13, 2006 Hey drogie Panie, zapewne nie raz zastanawialyscie sie dlaczego to wlasnie my musimy martwic sie o antykoncepcje, lykac roznego rodzaju pigulki, brac Postinor i rozwalac sobie caly cykl, zastanawiac sie kazdego miesiaca czy nie jestesmy w ciazy, przezywac grzybice pochwy, torbiele. Wiecie czego mam najbadziej doscy? ciaglych domyslow czy przypadkiem nie jestem w ciazy i czekania jak na zbawienie comiesiac na okres.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość VVVVV Napisano Sierpień 13, 2006 Dalabym sobie rece i nogi uciac zeby byla w koncu w ciazy..... Zauwaz ze zaden facet nigdy nie bedzie nosil dziecka pod sercem- czy to nie najwiekszy plus kobiecosci??? A Ty zamiast sie martwic co miesiac smigaj do gina po tabsy i masz problem z glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tabsy Napisano Sierpień 13, 2006 ??? ja po pol roku brania tabsow rezygnuje z nich... przytylam 6 kg, momo ze nie jem slodyczy tonami, uprawiam sport, poza tym powylazily mi zyly na nogach, co wyglada bardzo kiepsko... takze kochany kolego, to sa tez "plusy" kobiecosci ja tez mam dosyc bycia dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość VVVVV Napisano Sierpień 13, 2006 Hyyyyyyyyy,jestem kobieta, a jezeli masz takie skutki uboczne tabsow--to mialas je zle dobrane....Ja mialam 3 razy zmieniane tabsy zanim ginekolog mi znalazl dobre- za 1 razem wyladowalam w szpitalu z krwotokiem....Powod? DObieranie tabsow bez badan hormonalnych...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Casanova 0 Napisano Sierpień 14, 2006 Główny nacisk na zabezpieczanie się przed niechcianą ciążą spoczywa na kobietach przede wszystkim dlatego, że to one zachodzą w ciążę, a nie faceci. Póki co nie ma skutecznej metody zablokowania możliwości zapładniania u facetów (odwracalnej medoty, dodam) - za wyjątkiem prezerwatyw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roosa2 0 Napisano Sierpień 14, 2006 co do torbieli i chorubsk to sięzgadzam to jest okropne a najgorsze są wizyty u gina, bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee FAceci nie musza tak czesto latać co do zabezpieczeń to sytuacja wygląda tak że to zalezy czy twój facet cie szanuje, ciebie i twoje zdrowie. Lepiej urzywać gumek i nie rozwalać sobie organizmu tabletami (niszczą wątrobe, wywyłują mase kobiecych dolegliwiści, a przy długim stosowaniu wywołują raka szyjki macicy) JA polecam gumki 1000% bezpieczeństwa testujemu już od wielu wielu lat i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach