Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrambos

wczesne rozpoczynanie życia seksualnego rzez mężczyzn szkodzi

Polecane posty

Gość karrambos

rozwojowi ich charakterów, czyni ich słabymi i niezdolnymi do poświęceń. Wczesny seks robi z mężczyzny hedonistę i uzależnia od kobiet. Kobiety jako osby słabsze umysłowo mają negatywny wpływ na męski intelekt. Kobieta jest jak wódka - szkodzi najbardziej młodym meżczyznom.

Gość Aperko
kobiety powinny wychodzić za mąż w wieku 17-20 lat w stanie dziewictwa, a faceci mogą rozpoczynać życie seksualne w wieku 21 lat, a żenić się po 24 dopiero.

Gość czarnego nie podamm
karrambos - nie chce mi sie pisać ( bo za dużo i za długo) jakie mam problemy w łózku przez to ze rozpoczalem wspólzycie w wieku 28 lat. GŁUPOTY PISZESZ i tyle.

Gość karrambos
ja nie napisałem, że im później tym lepiej ale że nie należy za wcześnie - chyba łapiesz tą różnicę logicznie ?

Gość czarnego nie podamm
Myslę że w wieku 20 lat to juz spoko , dobry wiek aby zaczac oswajac sie z kobiecym ciałem

Gość Wrom
--------->karrambos "Kobiety jako osby słabsze umysłowo mają negatywny wpływ na męski intelekt. Kobieta jest jak wódka" Negatywny wpływ na męski intelekt mają zbyt częste wytryski.

Gość czarnego nie podamm pozdrow
Ojca Dyrektora ,wogole seks jest wstretny i kazdysie powinien kochac tlko wtedy jak chce miec dziecko :) dla przyjemnosci wykluczony !

Gość czarnego nie podamm
Wiesz , kobiece pieszczoty to całkiem co innego niz własna dłoń.ciężko odzwyczaic sie od tego drugiego jak robiło sie to od 12 go do 28 roku zycia.Teraz mam problemy z kobietami w lózku.Długo by pisac. Nie mam bardzo czasu.

Gość dekorz
zgadzam się, że nadużywanie kobiet jest niezdrowe. wszystko trzeba zażywać z umiarem

Gość raaaaacja....

Gość Wrom
Kobiety różnie działają na facetów. Jednych motywują i doprowadzają do odnoszenia większych sukcesów. Natomiast innych pogrążają - jest im tak dobrze, że przestają być ambitni.

Gość worniak
kobiety szkodzą !

Gość niby jak szkodzą
?