Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnKKKKa

Pytanie na temat CONTRATUBEX- żelu na blizny.. stosowałaś wejdz !!!!!

Polecane posty

Mam pytanie do osób które stosowały ten żel.. czy on sie wchłania ?? bo ja zauwazyłam u siebie ze nie wchłania mi się i jest widoczny.. jak częśto go stosujecie ? stosowałyście na dzień i po jakim czasie było widac efekty

Gość wkurzona max
ja stosowalam, wchlanial sie gdy smarowalam cieniutko i wmasowywalam go,ale kiedy polozylam grubsza warstwe bez wsmarowywania to zostawla taka zaschnieta cienutka powloczka

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Gość nikkki
ja stosowalam kiedys, na sznyty goily sie swietnie i blizny byly mniej widoczne. smarowalam cienka warstwe..(p ile mi wiadomo z reg. lepiej cienko smarowac) i delikatnie wcieralam niestety na istniejace juz blizny nie dziala

Gość ale on nie likwiduje blizn
to jest tylko poto ze jak sa osoby ktore maja sklonnosc do bliznowcow (taka choroba polegajaca na bardzo brzydkim przerostowym gojeniu sie ran) to wlasnieto stosuja zeby nie bylo niekontrolowanego rozrostu dla osob ktorym wszystko goi sie normalnie onjest nieprzydatny a jak ktos ma nadzieje ze mu po tym znikna blizny hehe to sie rozczaruje bo nie bedzie zadnegoefektu :) pozdro :)

Gość matka jedynaka
conratubex jest ekstra. Smarowałam cieniuteńko ale często. Stosuje się na wygojone świeże blizny. Naprawdę działa i jest bardzo wydajny. U mnie nie ma śladu a stosowałam na bliznę po oparzeniu na nodze.