Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna z perłą

plamienie to pierwszy dzień okresu?

Polecane posty

Mam problem. Chcę zacząć na nowo brać pigułki. Nie brałam ich od ponad pół roku. No i zbliża mi się okres. Tzn. mam dzisiaj takie śmieszne brunatne plamienie...No i nie wiem czy to okres czy nie....Wcześniej tak nie miałam...Czy takie plamienie to jest pierwszy dzień okresu? Czy dopiero prawdziwa krew??

Gość raczej to nie okres
z tego co pisze w ulotce w moich tab to pisze ze tzreba czekac do prawdziwego krwawienia miesiaczkowego a nie brac jak plamienie wiec nie wiem ....

Gość raczej to nie okres
no poczekaj , bo przewaznie tak jest ze krwawienie poprzedza plamienie moze poleci Ci wiecej do wieczora:-) a brzuch Cie boli?

Ja z tym bólem brzucha mam różnie. Raz boli raz nie...Bolał rano, teraz nie, ale taki napięty jest:) Ale ja na ból brzucha nie patrze, czasami nic mnie nie boli jak mam okres:)

Gość raczej to nie okres
jak masz napiety okres i powinnas dzis go dostac, ale poczekaj na krwawienie silniejsze i jak np. dopiero Ci kre poleci nawet o 23 to wez o tej godz tab a jutro przesuniesz sobie na wczesniejsza godz, nic sie nie stanie:-)

Gość a....
ehh, miałam podobne wątpliwości... pierwsze tabletki, nie wiedziałam czy mam plamienie liczyć jako okres - zawsze uznawałam to za pierwszy dzień cyklu, więc zażyłam tabletkę nie czekając na "prawdziwe krwawienie"... teraz kosztuje mnie to wiele stresu, bo nie wiem czy się nie pospieszyłam i czy tabletki działaja jak powinny:| mimo że lekarz stwierdził, że zrobiłam dobrze... kończę jutro pierwsze opakowanie i czekam na okres... denerwuję się strasznie:|

Moim zdaniem to powinnaś wziąść tabletkę dziś. Ja kiedyś brałam tabletki i okresy miałam normalne, a gdy odstawiłam (2 lata temu) przez cały czas 1 dzień to jest brążowe plamienie.