Gość jolcia22 Napisano Sierpień 13, 2006 niczym pikujący jastrząb rzucam się na dywan i zlizuje rodzynki wysypane uprzednio na pogłodze przy akompaniamencie "Cwałowania Walkirii" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolcia22 Napisano Sierpień 13, 2006 moglabys sie nie podszywac pode mnie tepa dziewczyno....jezeli nie jestes na tyle inteligentna by wlasny nick wymyslec to szkoda mi Cie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 13, 2006 eehe czy możemy wrócić do tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolcia22 Napisano Sierpień 13, 2006 ja moge tylko jakas wiesniara podszyla sie pod moj nick.a o czym bys chciala jeszcze porozmawiac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 13, 2006 no np. o tym że mi juz psycha siada bo zaczęłam pierwsze opakowanie i raz że mam już 10 dni okres (uprzedze odp - wiem że to normalne), musiałam rzucić palenie, boje sie o swoje libido i śluz i zero wynagrodzenia bo przecież ciagle krwawie i nie moge sie kochać... wrrr. przepraszam musiałam sie wygadać bo już nie wytrzymuję sama ze sobą ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolcia22 Napisano Sierpień 13, 2006 ja biore novynette i przez pierwsze opakowanie caly czas mialam plamienie , od drugiego opakowania bylo juz ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 13, 2006 ja już zmęczona jestem X_x nie chceeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolcia22 Napisano Sierpień 13, 2006 a jutro ide do gin bo w czasie 7 dniowej przerwy miedzy tab mam normalny taki bolacy okres obfity i sie zapytam lekarza czy to normalne ze tak mnie boli jak cos nie tak to zmienie tab moze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 13, 2006 ja też ide. mam pare pytań do niego. mam nadzieje że nie wybrał sie teraz na urlop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolcia22 Napisano Sierpień 13, 2006 bo chcialabym kochac sie z chlopakiem w tym tyg i zalezy mi by jutro pogadac z lekarzem czy wszystko jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 13, 2006 ja też bym chciała w tym tygodniu ale wieczny okres czuwa ;/ nie widzieliśmy sie 1,5 miesiąca ;( ten czwartek miał być nasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolcia22 Napisano Sierpień 13, 2006 a moj wlasnie wyjezdza na 1/5 mc i ten tydzien ma byc Nasz:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 13, 2006 przez te hormony zrobiłam sie strasznie płaczliwa i po prostu mnie juz ta sytuacja rozstraja nerwowo ;/ życzę powodzenia, moze choć Ty sobie poużywasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolcia22 Napisano Sierpień 13, 2006 no nie wiem jutro sie okaze. ja w ogole nerwowa jestem jak tylko pomysle ze on wyjezdza och........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 13, 2006 a co ja mam powiedzieć ? tak czekałam na pierwszy dzien okresu żeby zaczać brać tabsy a teraz bym sobie dała tłuszcz odessać żeby znikł ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolcia22 Napisano Sierpień 13, 2006 hehe ale przewaznie tak jest ze przy pierwszym opakowaniu jest plamienie....a duzo tego masz? to nie jest szkodliwe podczas kochania wiec jesli Twego chlopaka nie obrzydzaja takie rzeczy mozecie uzyc gumki(jesli sie brzydzi plamienia)i mozna smigac:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 13, 2006 ale ja właśnie po to biorę bo my chcemy koniecznie bez ;/ troche tego jest... no normalny okres jakby tylko max długi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolcia22 Napisano Sierpień 13, 2006 to musicie poczekac pare dni.....a jezeli to Twoje 1 opakowanie tab to poiem Ci ze prawdopodobnie ten "okres"bedziesz miala az do ostatniej tabletki z tego opakowania tylko ze z dnia na dzien bedzie tego mniej.tak przewaznie jest bo organizm sie przestraja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 13, 2006 zdechne do tego czasu nienawidze miec okresu a to to juz przegięcie max ;/ ehh... odbiję to sobie przy drugim opakowaniu ! albo go zmusze żeby sie taplał w mojej krwi XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolcia22 Napisano Sierpień 13, 2006 no ja cale 1 opakoanie chodzilam z wkladka w majtkach:-) i tez nie chcialam by sie chlopak do mnie dobieral bo tak sie czulam niehigienicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 13, 2006 buuu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sygnaturka 0 Napisano Sierpień 15, 2006 To ja mam jeszcze pytanie:) Te tabletki (nazywają się Raperidon, jeśli dobrze odczytalam z recepty) dał mi lekarz, który był n zastępstwie mojej gin (ona jest na macierzyńskim :) ). Nie chciałabym utyć ani dostawać jakichś badziewnych tabletek, wolę dać trochę więcej kasy i być dobrze zabezpieczoną bez tycia i innych skutków ubocznych. Czy myślicie, że mogę iść jeszcze raz do gina i poprosić o inne? Dodam tylko, że nie wiem, na jakiego lekarza trafię, bo chodzę do przychodni przyszpitalnej i tam dyżur ma lekarz, który akurat nie jest potrzebny na oddziale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach