Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja trochę tak

pytanie do powaznych facetów

Polecane posty

Gość rozwin wątek
..przeciez jest idealnie a ty to chcesz zepsuć...nie rozumiem doprawdy w czym rzecz 😠...

Gość ozon
no powiesz w końcu co on zrobił?

Gość ja trochę tak
etap drugi...? :)

Gość rozwin wątek
..a tak wogóle to juz dawno mialem ci powiedziec. ze: Aska jest w ciazy ze mna lub Kaśka i ja..no wiesz kochamy się ....etc

Gość kocham żonę
?

Gość nio cio
on zrobił?

Gość rozwin wątek
pewnie miota się chwilę miedzy w...eniem i rozpaczą bardziej sklaniajac sie w kierunku tego pierwszego, no bo jak to on taki świetny facet ....

Gość ja trochę tak
no to jeszcze raz kochane, zebyście wiedziały: 1) kompletna ignorancja tego co sie do niego mówi, obracanie wszystkiego w zart albo wysmiewanie sie , cos w sensie :kochanie, co ciebie naszło..? 2) depresja.. branie na litosc.. brzuch go strasznie boli.. on juz nie moze wytrzymac.. tylko mnie pragnie.. wszystko go wkurwia..świat jest popierdolony.. wszyscy na niego sie uwzieli.. ma kłopoty.. zadego przyjaciela.. etap trzeci juz łatwy do odgadnięcia..

Gość rozwin wątek
a na koniec pewnie powiedzial "nie to nie" i wyszedl trzskając drzwiami z hukiem

Gość liver-gu
jesteś dla niego LEPEM na całe zło albo nawet LEPEREM :P

Gość ja trochę tak
an koniec kochani usłyszałam: uwaga! "jesteś beznadziejna.. nigdy nie chciałem z toba byc.. nigdy cię nie kochałem... to był tylko seks.. potrzebowałem cie bo mi było źle na świecie ale nawet odrobiny ciepła od ciebie nie dostałem..." Brawo męzczyxni! Jesteście the best!:)

Gość rozwin wątek
ale luj:D:D:D:D:D uuuuuuuuuuuu kochana, to ja coś takiego uslyszalam po tym, jak napisalam facetowi, ze sie n chce z nim spotykać ..tyle, ze on wczesniej mi powiedzial po 3ej randce, ze chce ze mną być mialam intuicję, ale nie zazdrosc mi - potem spotkalam nastepnego i przeszlam male zalamanie...skuriwle pecha przynoszą

:) to dlatego ze mu nie dałaś widzisz co brak seksu robi z facetów :)

Gość ojojojo0joj
jacy Ci faceci są idiotyczni. Prośba do Boga: Panie Boże wprowadź proszę poprawki!

Gość rozwin wątek
nie dałaś mu....."ciepła" ...buahahaha..ile masz lat Autorko? ej, nie przejmuj się palantem ....

ej no.. przynajmniej rozstanie nie robi się smutne :)

Gość rozwin wątek
mi tamten powiedzial, ze "takiego gościa jak on to ja juz nie spotkam w zyciu" śmieszne...nie? ...skąd wzielas tego pacjenta?

Gość ja trochę tak
a to wszystko po tym jak praktycznie wyznałam mu miłośc...:) kobietki... marny nasz los...:)

Gość ja trochę tak
jednym słowem: dupa w cenie! spróbujcie nie dac! dowiecie się wtedy jakie z was kurwy!!!!:) :) ;)

Gość ankacyganka
sypiałam z jednym tak bez zobowiązań :0 po pewnym czasie chciałam już czegoś więcej niż tylko sexu i kazałam mu się zdeklarować czy będzie w końcu ze mną.. przestał sie w ogóle odzywać, a ciągle powtarzał ze jestem najwspanialsza, że mnie kocha itd.. faceci!!!!!!!!!

Gość rozwin wątek
eeeeeeee.....anka jak Cię nieczym nei zarazil to spoko....

Gość do autora
ło matko....:O Ja jestem na etapie: jak możesz mi zaproponować tylko fajny seks to więcej sie nie spotkamy. Na razie milczy... jak obstawiacie? Odezwie się, będzie negocjował czy oleje?

Gość ja trochę tak
ja sama się zastanawiam czy mam go z głowy czy jeszcze może zateskni...:)

Gość rozwin wątek
przyjęłabyś takiego chama???

Gość ja trochę tak
nie, ale chetnie bym popatrzyła jak sie jeszcze troche poupokarza..:)

Gość panika c.d
ożżżżżzzzz, ale sq....ll!:D Nie przejmuj się, wierze, że ten ostatni etap sprwił ze się błyskawicznie odkochałaś, Twoje ultimataum, to był niezły test zeby sie przekonac kim (albo czym)miałas byc dla niego. Idz przed siebie z uśmiechem i sie nie oglądaj na tego debila Brawo dla mądrej kobiety:) Miałam podobną sytuacje. Facetom najczesciej chodzi o to żeby sobie"zakisić", i tylko o takie "ciepło" im chodzi. Gdzie są ci zdolni do tych wyższych uczuć?:(

Gość ja troche tak
dziekuja wam za wszystki e słowa otuchy oraz pochwały.. nadmienie ża ja go naprawdę kochałam.. teraz..? teraz jeszcze trochę nadal.. jakby do mnie nie dotarło jeszcze co powiedział.. to było zaledwie kilka dni temu.. Ale coraz bardziej otwieraja mi się oczy.. boje sie ze sie jeszcze kiedys odezwie.. chce do końca zachowac klase, i w razie czego zareagowac na poziomie.. co radziecie, kobiety?