Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja trochę tak

pytanie do powaznych facetów

Polecane posty

Gość do autora
mój ma dziewczynę, dlatego to takie debilne... Oczywiście przyznał się dopiero jak mnie pożądnie zakręcił...:(.

Gość rozwin wątek
nie powinnaś tak myśleć...rozczarujesz się, ja mialam do czyneinia z wieloma frustratami, często podejrzewali mnie o zle intencje, których wcale wobec nich nie zywiłam ktoś kiedyś powiedzial onaturze czlowieka "nie ma tak złej rzeczy, do której nie byłbym zdolny" - i to jest niestety prawda

Gość rozwin wątek
co radzimy? --->odpowiedz "slucham? nie rozumiem"

Gość do autora
w sumie lepiej, żeby się ten mój nie odzywał...będę mieć problem z głowy. Nie będę tylko od fajnego seksu a on z kolei dziewczyny dla mnie nie rzuci, to pewne... Sytuacja patowa ale powiedziałam mu jasno, że na takich zasadach się z nim nie będę spotykać...żeby tylko mnie nie namawiał, bo mogę ulec... Strasznie go lubię, zaangażowałam się :(

Gość panika c.d
Jeżeli sie odezwie, to przypuszczam, ze bedzie to etap number 4.. Ciekawe co koleś wymyśli, hmmm.... Nie daj sie Unikaj go, az całkiem Ci sie oczy otworzą:) i wtedy żyj swoim życiem i miej szacunek do samej siebie.

Gość ja troche tak
do autora- wspólczuje... natomiast mój jest na tyle niezrównowazony ze moge sobie z łatwoscia wyobrazic sytuacje ze któregos dnia zadzwoni zaryczany i powie ze nie wie co go napadło, ze tak naprawde tylko mnie kochał, ze mam mu wybaczyc..:)

Gość do autora
ja trochę tak----> Ty jesteś górą, nie dostał, więc się wściekł....ale chyba nie odpuści...;)

Gość ja troche tak
jeszcze raz "do autora"- należałoby pogratulowac jego dziewczynie tak wspamiałego chlopaka!!!:)

Gość do autora
ja trochę tak----> masz rację....w życiu bym na niego nie spojrzała ale zrobił mnie w konia, że jest sam...przyznał się duuużo póżniej, że ma dziewczynę:(. No ale ze mnie nie zrobi sobie panienki na boku...guzik!

Gość ja troche tak
to trzymajmy sie razem...:) wiesz jak trudno mi było mu odmawiac..? świra dostawałam, tak go pragnęłam...! wiem że sie nie odezwie bo bedzie sie bał ze bede go meczyc o zwiazek..:) wiem że niedługo znajdzie kogos innego- jest miły, uroczy i przystojny.. troche zazdroszcze tej jego nastepnej kobiecie, a troche jej wspólczuje..:)

Gość do autora
ehhh... zachowałaś się wspaniale, jak prawdziwa kobieta. Żaden facet nie ma prawa nami manipulować i dozować zaangażowanie, tylko seks, tylko lużny związek... Niech spadają!

Gość lalalumada
do jA trochę tak-= a jeżeli go kochasz, to czemu odkryłaś karty i postawiłaś ultimatum? Może trzeba było być sprytniejszą i rozkochać go w sobie, zamiast nim pomiatać i grać "brakiem dawania dupy"? Czemu tak drastycznie, kobiety powinny być sprytniejsze. Podobno każdego faceta można omotać. Chyba popełniłaś błąd strategiczny a szkoda...

Gość ja troche tak
dlatego że to za długo trwało.

Za długo trwało? To znaczy, że chciał Cię tak zwodzić w nieskończoność? Może się jeszcze odezwie...a może Ty się odezwij i porozmawiajcie jeszcze raz? Piękny wygląd, spokój i pewność siebie może go tym razem zaczarują? I kochaj się z nim do bladego świtu;).