Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

modlishka

pytanie do powaznych kafeteriuszy

Polecane posty

jestem niepoważna ;) ale wracając do tematu j/w zrezygnuję z kafe jak będzie chłop w domu..chyba :D

Gość Moje serce bije mocniej
Mowy nie ma! Za dobrze mi tu ;)

Gość jak znajdę partnerkę to może
:)

Gość tototo
oj ciezko; ale jaj wyzej- jak bedzie facet, moze wtedy

Gość motorynka26
zaden problem jesli ktos zauwazy ze komp ma mozliwosc wylaczenia i to ze noc sluzy do spania lub kochania ..8 godzin w dzien do pracy a kafe i inne wynalazki chatopodobne nie sa celem zycia tylko srodkiem rozrywki lub wymiany mysli. Jesli jest inaczej to zostaje odwyk..smutne ale prawdziwe. Pozdrawiam uzaleznionych i wspolczuje choroby.

a mi tu dobrze :) i nie mam zamiaru sie uwalniac od Caffffeeee:) co prawda nie przesiaduje tu calymi dniami ale zdarza mi sie dosc dlugo buszowac po Caffffeee:) no i czasem idzie boki zrywac z niektorych tematow albo tekstow naszych inteligentnych podszywaczy:) niech zyje Caffffeee🖐️

Gość motorynka26
to juz szerszy spoleczny niestety problem..problem zateacenia granicy pomiedzy swiatem realnym..tym otaczjacym a wirtualnym..niby osob prawdziwych ale ukrytych pod czarnymi nickami...odrzucajacymi obowiazki,przyjemnisci i w rezultacie zycie dla jakiegos durnego klikania w nieskonczonosc.Nie dosypiaja..nie dojadaja..chrzania prace bo sa emocjonalnie nieobecni..a jak maja rodziny to sie oddalaja...mam jeszcze przekonywac?..to chore :(

Gość Lakshmi_
motorynka wspólczuję Ci smutne:(

Gość motorynka26
pewnie nie Ty modliszko ale sama doskonale wiesz ze sa..a jakie???.przeciez nie bedziemy wymieniac.

Gość groszki i róże
nie jestm uzalezniona tylko po prostu nie mam czasem ciekawszego zajęcia, a ile można gadać z samą sobą ;)

Gość motorynka26
Lakshmi..nie wspolczuj..ja tu zagladam raz na tydzien na godzinke-dwie lub jeszcze rzadziej ale widze jak co niektorzy ugrzezli:(

No chyba tylko wtedy kiedy odetną mi neta. Albo wogóle przestanę znajdować tu cokolwiek dla siebie

Gość up hop siup

Gość up hop siup
topik z 2006 r :p