Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obronczyni psow

podpiszcie petycje przeciw zabijaniu psow

Polecane posty

Gość obronczyni psow

http://psy.pl/petycja/ Wejdzcie na tą strone i podpiszcie petycje aby w chinach nie wymordowali wszystkich psów...na tej stronie są takze informacje na ten temat ...wejdz,przeczytaj i podpisz petycje a moze uda nam sie uratować biedne niewinne psy...http://psy.pl/petycja/

Gość bubuśinek
nie lubię psów, w ogólee gdzie wy się tam pchacie z jakąś tanią gazetą .... chińczycy mają gdzieś takie petycje... ale ważne w sumie że szczytny cel..........

Gość te chinole
to popieprzone sa... podobnie japonce

Gość bubuśinek
ta gazeta mój Pies zbawia świat :D ludzie czy wy macie po 16 lat?? :D

Gość japonce to inna kultura
wiec sie tak swoja ograniczona ignorancją nie chwal wsiunie :O podpisalam sie, podałam adres email, wyslali mi na niego linka, z ktorego mam wejsc by potwierdzic - weszłam i co napisali ? ze błędnie podałam adres email :O o co chodzi ? jak błędnie skoro dostalam ten link ???

Gość gabrysia_27
Przy wysyłaniu podpisu z poczty,jest informacja ,że jest błąd! Nienawidzę ....CHINOLI!!!!

Gość bubuśinek
chinole są na tyle bezwzględnie że mają w dupie wasze podpisiki skoro są zdolni do bestialskiego zabijania zwierząt to myślicie że poruszą ich wasze nic nie znaczące podpisy?? .... wiecie chociaż jaki oni ustrój mają, priorytety? eeehhh a piszcie... będzie jak z doliną Rospudy... pozdro dla naiwnych dobrych duszyczek Ps. ja tu nikogo nie obrazam..................

Gość yaaaaaaaaa
do kogo to bylo "wsiunie"? I co to ma znaczyc "ograniczona ignorancja"? :D

Gość bubuśinek
w przeciwieństwie do coniektórych Zresztą zauważcie że generalnie podnoszę ten temat więc jestem uczynny :D

Gość bubuśinek
yaaaaaaaaaa no właśnie też chciałbym wiedzieć..............

Gość bubuśinek
ale pewno do mnie :D

Hmmm a mi nawet nie przysłali maila, za chwilę zaczne sie zastanawiac czy ta cala akcja to czasami nie sciema w celu pozyskania adresów mailowych :P Chciałam dobrze a wyszło jak zawsze...

W CHINACH JAK W CHINACH M A SLYSZELISCIE CO SIE DZIEJE W RUMUNI , ZABIJAJA BEZDOMNE PSY , MASOWO BO ICH MAJA ZA DUZO I UNIA KAZALA ZROBIC IM Z TYM PORZADEK .

Gość indira ghandi
a co by było gdyby Hindusi zgłosili "petycję", aby w Polsce nie zabijać krów ? oj jakie wy dziecinne jesteście dziewczynki :D

Gość Morderator
te Polaki to popieprzone są.Zabijają świnie setkami milionami.Ale mordercy

Gość bubuśinek
no mówie że mają po 16 lat dosłownie jak te łańcuszki na gg :D świata nie zmienią trzeba brnąć dalej, na codzień u sąsiadów może ktoś psa nawala a ci się do chin pchają :D z marnym podpisem który ma uspokoić suminie ZE NIBY COŚ ROBIĄ .................

Gość yaaaaaaaaa
ale czy oni musza zabijac te psy z powodu wscieklizny??!! Jakos w Polsce tez jest wscieklizna ale nikt z tego powodu nie zabija psow!!! Sa chyba inne wyjscia nie??! Oni sa chyba za glupi zeby na to wpasc, niedlugo kobiety zaczna zabijac bo juz nawet jak sie urodzi dziewczynka ktora moze umrzec to jej nie uratuja bo za duzo kobiet maja

no niestety musze cie rozczarowac 16 lat juz dawno nie mam , nie ja wiem najlepiej sie niczym nie interesowac bo i tak swiata nie zmienimy , wlasnie przez takie podejscie Jest jak jest

Gość do bubuśinek
z twoim nastawieniem to juz se kup trumne i sie zabij bo przeciez i tak umrzesz, wiadomo po co cos robic lepiej dupe plaszczyc przed kompem nie??

Gość Meratoryjne odpłwy
widze ze bambusinkowi ktos dzis nasikal na glowe pewnie nie wiesz ze jak ktos nie zsika sie raz to za drugim razem musi sie zsikac tak zeby mu starczylo na pol dnia. kiedys widzialem film z kabelkami od drucianego przewodu i pomyslalem: chyba ktos ma niezle nasikane a ucho ale coz... a co do obromczyni prow to sam raz widzielem jak psy zagryzaly jedna i pozniej sraly bez opalmiertania ale sie mylilem bo to byl tylko film sajens fikszyn, wiem ze zaraz tysiace ludzi bedzie mi pisac ze nie pisze sie sajens fikszyn tylko inaczej ale i tak wiem ze jestescie wszyscy sikiem i ze nie macie innych zajec tylko siedzenie na tym "forum" i czytacie te wasze topiki o sraniu i o medzeniu gledzeniu macie niezle nasrane w nosach tak wiec nie mozna sie tak bardzo rozczulac nad losem marynowanych chomikow zamknietych w puszkach po sledziach w majonezie malma ktory jest tak smaczny ze nie mozna sie powstrzymac, sam osobiscie nie jestem fanem majonezow ale tylko siki sa zle tak wiez koncze moja malo zajmujca wypowiedz bo chyba mi sie chce siku...bzyk...

Gość yaaaaaaaaa
jak to za soba?! Czyli juz je zabijali?! Boze co za ludzie.. :(

Gość do Meratoryjne odpłwy
wez se daruj ani to smieszne tylko zalosne ile ty masz lat 13?

Gość L8
Dajcie spokoj. Co taka petycja da? Rząd Chiński zaprzestanie zabijania, bo kilka tysiecy polaczkow sie podpisalo?