Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obronczyni psow

podpiszcie petycje przeciw zabijaniu psow

Polecane posty

yaaaa w Chinach było tak ze maja tam straszne przeludnienie , i w pewnym momencie wprowadzili nakaz ze małżeństwa mogą mieć tylko 1 dziecko, a reszta to nie wiem chyba przymusowa aborcja , no i niektórzy Chińczycy zabijali dziecko gdy sie im urodziła dziewczynka m bo wiadomo że to syn będzie utrzymywał rodzinne .Brzmi niewiarygodnie, ale tak było, nie wiem, ale chyba wtedy kobiety nie mogły tam pracować.

Gość chinczycy
jedzą psy a wy jecie świnie,i kto jest bardziej obleśny?? psy nie tarzają sie we własnym gównie ani nie zrą gnojowicy w chlewie jak swinie a wy to swinskie brudne mieso potem zjadacie i kto jest bardziej obleśny??:classic_cool:

Gość L8
>> chinczycy >> a przeczytales/as chociaz z jakiego powodu zabijaja te zwierzeta. Bo nie dlatego, zeby miec co jest :/

Gość L8
>> chinczycy >> a przeczytales/as chociaz z jakiego powodu zabijaja te zwierzeta. Bo nie dlatego, zeby miec co jesc :/

Gość yaaaaaaaaa
jasne lepiej jesc pudelki nie??!

Gość l77
Mam psine z przytuliska -mieszka z moja rodzina juz 2 lata -to mały kundelek ,był chory na zapalenie pluc , ma wade wzroku ,jest po wypadku -potracil go autobus pks -u ,gdy przebiegal przez jezdnie ,jest bardzo milym i czystym psiakiem ale wzruszam sie gdy zjada np.chleb to i okruszynki z chleba tez zjada-dlatego i ja podpisze sie w\w petycji ,serdecznie dziekuje za podanie tej informacji na lamach forum .

Gość dalczego w polsce
jest taka znieczulica???! Dlaczego tak wielu ludzi traktuje zwierzeta jak przedmioty?! Dlaczego nie zaostrza prawa dotyczacego obrony zwierzat?! Jesli jest mozliwosc wesprzenia zwierzat tu i w innych krajach to ja sie podpisuje!!!

Gość o zesz....
nie no ludzie, chinolom odpierdolilo i to nie po raz pierwszy! cholera, 1 na 10 ktorych poznalam bylo jako tako ok, reszta to popierdzielone, niewyzyte, zakompleksione brudasy! ponad pol roku spedzam za granicami polski, taka praca... poznaje wielu ludzi, roznych narodowosci, roznice kulturowe czasami daja sie we znaki, ale zawsze idzie sie jakos dogadac. ale z chinolami to ni cholery! staralam sie zrozumiec, byc tolerancyjna, ale nic z tego,przyznaje sie szczerze, jestem uprzedzona, nie znosze tego narodu... yhhhhhhhhhh

Do chinczycy - zanim cokolwiek napiszesz to się zastanów , bo może masz i rację, ze są różne zwyczaje kulinarne, ale nikt nam nie zabroni protestowac. A jeśli chodzi o świnie to , nie masz racji pisząc o nich takie głupoty. świnia to bardzo czyste zwierze , załatwia się zawsze w jedno miejsce, tylko ludzie nie sprzataja chlewa i dlatego tak to wygląda ... A jedzą byle co czyli to com im ludzie dadzą - nie mają wiekszego wyboru , z cała pewnością nie \"żrą gnojowicy\" ... Skąd ty masz takie wiadomości !!!

Huj z jakimiś tam kundlami.A co głosującymi dziećmi? Zajebali te kundle ,bo roznoszą chorubska. Swoją drogą to kiedy Polacy nauczą się jeść psy? Pełno tego w schroniskach jest i za moje podatki srają tam te psy.Możnaby pozabijać trochę tych psów i na jakieś stołówki dla biednych zawieźdź.

Gość chinskiezmory
podpisalam. W Chinach na wsi rodzi sie wiecej jak jedno dziecko tacy ludzie [dzieci ] nie mja praw obywatelskich, nie sa zarejstrowani w urzedach oni nie istnieja.

Gość nie zabijajmy psów
Każdy dostanie po 10 ocalonych i będzie się nimi zajmował. Ja wezmę 100 od razu :) :O

Gość sylka-j.
Agresywny - nie jest jeszcze z toba tak źle ( pewnie tylko tak pozujesz, zeby zwrócić na siebie uwagę ) skoro potrafisz się sam przyznać do tego , ze jesteś agresywny - czyli zdrowo popaprany :P Weź sobie jakiegoś burka z ulicy i go zjedz - w czym problem ... Przynajmniej nie będziesz miał żalu , ze za twoją kasę trafi do schroniska. ... Lecz się człowieku, bo może niedługo swoją matkę będziesz chciał pozreć , bo bedzie stara i do niczego nieprzydatna ...

No właśnie? A co kuźwa z tymi psami jak ich nie zabiją? Weźmiecie tą wściekliznę do siebie? Weźcie spierdalajcie do Chin wielbiciele psuw.

Gość upik
mnie wkurzają te psy które robią kupe gdzie popadnie i ich właściciele bo nie sprzątają tego co pies narobił. Denerwuje mnie jak pies wyje pół nocy lub jeszcze lepiej całą i się spać nie da, albo zaczyna z rana samego i mnie budzi. Jeszcze nie lubie jak psy się wałęsają po ulicy bez kagańca. Bo wiadomo że może ugryść, a jak właścicele nie ma to co?? Dlatego też psów nie lubie. Dlatego powinni jeździć hycle (nie wiem jak sie to pisze) i wyłapywać takie psy) Jak pies ujada całą noc to właściciel powinien dostać mandat czy cos wkońcu jak się decyduje na psa to niech go nauczy. A co najważniejsze niech właścicele wkońcu się nauczą sprzątać po tych psach. A wymówka że nie ma koszów na te odchody jest żadną wymówką bo zawsze można zanieść to gówienko do domu i spóścić w ubikacji. I po sprawie. Poza tym jak jest ich za dużo to powinni je wybić albo coś zrobić bo wkońcu same te psy się męczą.

Gość szkoda na was słów
a jakby tak chiniole zbierali podpisy żeby dzikusy w Polsce nie zabijali świnek?Bo świnia w wielu prowincjach chin to zwierze domowe cos jak u nas pies albo kot ,nawet sa specjalne rasy Korea slynie ze swietnej kuchni a narodowym specjalem sa potrawy z psow Co kraj to obyczaj wiec wiecej tolerancji zasciankowe mohery Pytanie czy pies bardziej cierpi niz świnia albo owca?Nie!!!Wiec nie przenoście swoich wzorcow kulturowych do innych krajow bo one tam sa zupelnie inne!!! a tak btw to ja lubie psy -tylko szkoda ze tak dlugo sie gotuja :)

Ja mam Pekińczyka,który chociaż jest rozpuszczony,kapryśny i gryzie,to jest członkiem rodziny,nie wyobrażam sobie,żeby ktoś na moich oczach zrobił mu krzywdę,na pewno słono by za to zapłacił!!!!!Dzięki za linka do tej strony,też podpisze petycję.

Gość upik
agresywny - dzieki :) szkoda na was słów - z tym się zgadzam. Ale psów nie jadam. A tak wogóle to w dawnej Polsce robiło się smalec z psa na przeziębienia grypy itp, podobno znakomicie wygrzewa. Ale mnie osobiście to odtrąca...

Gość kocham psy
podpisuje się obiema łapkami :)

Gość zal mi tych pieskow
podpisalam