Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredyt

czy brać kredyt na dom ?

Polecane posty

no w koncu na jakis kompromis trzeba pojsc by zrealizowac marzenie zycia ;)

Gość mysha18
mój kuzyn zarabia ok 1500 zł na kopalni wzieli kredyt na 30 lat i mają fajny malutki domeczek na wszystko im starczyło;) moim zdaniem na malutki domek starczy

mysha w jakiej wysokosci dostali kredyt ? i czy zona jego pracuje ? no i jaki bank jest tak laskawy ? :P

Gość mysha18
nie mam pojeciaa zona mojego kuzyna nie pracuje bo wychowuje 4 letnich blizniakow , ale mieli swoja działke , czasami tesciowie cos dokładaja ale widaomo ze to nie sa wyskokie sumy

Gość anastazja20
a moja sąsiadka kupiła sobie domek za 50 tys i teraz małymi kroczkami go remontuje :D domek wygląda jak nowo postawiony :D naprawde bardziej opłaca sie chybamkupic i zrobic remoncik , w srodku nie miała duzo roboty gorzej z ociepleniem i kładzeniem dachu ale powoli go konczy choc zajeło jej to 7 lat naprawde było warto:d

Gość kredyt
no właśnie, prawie wszyscy się ze mnie śmieją bo to niemożliwe. wiem że jest możliwe bo niektórym rodzinom się udało. moja teściowa jest ksiegową i mówi że o kredyt teraz nie trudno. banki prześcigują się ze swoimi ofertami żeby tylko ludzie chcieli brać.

Gość kopt
Musisz miec z 60 tys ,by tylko miec stan surowy .Mozna wtedy urzadzic jakies pomieszczenia kuchnia i sypialnia ,opalac tradycyjnie i reszte dalej kontynuowac.

Gość kopt
Stary domek zawsze bedzie stary.W sumie zawsze wydasz wiecej niz na nowy,a stary pozostanie ze wszystkimi tego wadami.

Gość Do ...mysha18
Przestań opowiadac bajki, bo ja akurat bralam kredyt i wiem, że trzeba miec odpowiednie dochody.

Gość Wiesz jak jeszcze ...
tak troche sobie popiszemy to może na 3 stronie dowiemy się, że tak na prawde to ty nie potrzebujesz tego kredytu, szkoda na te androny czasu Spadaj

Gość kredyt
potrzebuję i to bardzo!!!!!!! jeśli nie chcesz pisać to nie pisz! nikt ci nie każe.