Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miranda22

Przebarwienia potradzikowe

Polecane posty

Gość Miranda22

Jaki kremik polecacie na przebarwienia potradzikowe?? Czy dobry jest alcepan albo cepan??

Gość OPEEEEEEEEEEEEEEENUP
nie dobry polecam glyco-a ale nie jak świeci słońce!!!

Gość hjutr....................
mikrodermabrazja,kwasy owocowe,kwas trojchlorooctowy

Gość Miranda22
Słyszałam ze na przebarwienia jest dobry acne derm czy ktos go stosował??

Hje, Acne-derm pomaga, ale trzeba systematyczności i nie należy spodziewać się efektów w trybie natychmiastowym :P Po miesiącu można zauważyć zmiany, czytałem ze po ok. 3 miesiącach stosowania skóra odzyskuje naturalny kolor. Można także wypróbować Cepan, przeznaczony do leczenia blizn i przebarwień, także potrądzikowych, naprawdę pomaga, ale po nim niektóre osoby mogą mieć wysyp trądziku :7. I także potrzeba czasu. A Acne-derm dziala także na trądzik i przebarwienia :] Zobacz co będzie dla Ciebie lepsze :) Pozdrawaim.

Gość Doriko
Cepan jest dobry na blizny. Mam bliznę po operacji i smarowałam zaraz po zagojeniu rany przez kilka tygodni dość regularnie potem rzadziej. Już po pół roku od operacji wyglądała świetnie. Drobne, niezbyt głębokie i świeże blizny po trądziku usunął mi właściwie całkowicie. Ale smarować można dopiero po zagojeniu się wyprysków. Jest jednak tłusty a więc może zatykać pory. Myślę o kupnie kremu z masy perłowej podobno bardzo dobry ale 30ml kosztuje prawie 50zł.