Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adi****

Jak urozmaicic jeszcze bardziej sex ?

Polecane posty

Gość Adi****

ja juz wszytsko robilam i kompletnie nie wiem jak faceta jeszcze zaskoczyc tzn nie to ze jemu czy nam sie nudzi ale mam specjalna okazje i chce go zaskoczyc zupelnie czyms nowym sprobujcie cos wymyslic w granicach rozadku :)

zależy co to są dla Ciebie granice rozsądku...bo np ja z moim chłopakiem robiliśmy już prawie wszystko i teraz miłym zaskoczniem dla niego byłoby gdybym się zgodziła lizać jego odbyt (wiem...bleee...przesadził...blee hehe)

Gość jakis tam facet
a co robilas wymien?

Gość Adi****
granice rozsadku chodzilo mi zeby ktos nie przywalil glupim tekstem w stylu robcie to na lampie ;)

Gość Adi****
nio to ty pytaj czego nie robilam wtedy mi bardziej pomozesz :)

Gość naprawde prawdziwy ooooooch
Adi, a moze lekkie sado maso, tzn. jakieś wiązanie do łóżka, pejczyk, lateks itp.

heheh no tak, zauważylam tu pełno debilli chętnych do takich właśnie tekstów i porad hehe. wydaje mi się, że sama na coś wpadniesz, na pewno jest coś, na co on miałby ochotę :) przecież Ty go znasz najlepiej :)

Gość jakis tam facet
Sprobuj sie masturbowac do orgazmu gdy on cie bedzie podgladal

Gość Adi****
nio mowilam ci wlasnie u Ciebie ze takie cos juz tez bylo poza tym ostatnio to on mi cos w tym stylu robil i wlasnie duzo rzeczy mam zablokowanych bo my juz pomalu prowadzimy bardzo mila wojna kto komu lepiej zrobi ;) nio i ja juz pomalu siadam :D

Gość Adi****
masturbowanie odpada nio bo troche bez sensu zebym sama sobie zrobila a on siedzial i patrzyl to u nas nie zadziala jedynym wyjatkiem jest tylko jak czasem dla podniecenia go przy klasycznej pozycji pomagam sobie troszke raczka, zreszta proponowalam kiedys masturbacje on siebie ja siebie zebysmy sie soba podniecali wzajemnie ale on nie chcial zreszta teraz sobie mysle ze w takim razie po co by sie wogole razem kochac ;)

Gość Adi****
Gosia, my w poczatkach naszej kariery robilismy to na kocyku w parku lub w nocy na lawkach ;) kiedts proponowalam zeby dla jaj to powtorzyc ale jak chcielismy to nam sie az glupio zrobilo jacy wtedy bylismy dziwni nio ale na poczatkach i jak nie ma warunkow z poczatku kazde miejsce jest dobre :)

a moze wibrator, choć to bardziej dla ciebie ale może mu sie spodoba jak bedzie ci go wkładał, ja z moim zastanawiam sie nad zakupem, tylko że jak już kupowacto takiego z bajerami

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
w wannie z hydromasazem albo jacuzzi - polecam

Gość Adi****
hmmm nio wlasnie chccemy sprobowac ten nowy wymysl durexa ten pierscionek niewiecie ile to kosztuje?? i czy to tylko w sex shopach do dostania bo nigdzie tego nie widzielismy?

Gość jakis tam facet
Mnie kiedys bardzo podniecilo jak Moja chciala zaciagnac mnie do lozka a ja nie mialem ochoty wiec poszla sama i zaczela dochodzic a ja ja podgladalem tak mnie to podjaralo ze teraz na sama te fantazje mam sztywnwgo

Gość Adi****
wanna i prysznic sa, a takie luxusy to moze za pare lat jak dżakuzi ;)

Adi, a moze spróbujcie w toalecie w restauracji, my kiedyś, kiedys zrobiliśmy to w McDonaldzie...albo jeszcze inaczej... robiłam mu loda w autokarze, gdy jechaliśmy do Łeby, wokól pełno ludzi,a le była podjarka :)

Gość Adi****
nio ja rozumiem i spoko ale na mojego to nie zadziala i wiem to na 100% zreszta u mnie przez 2,5 roku nie zdarzylo sie zeby on nie mial ochoty :D

Gość Adi****
my to raz tylko robilsmy w knajpie ale niestety mieli tam chyba kamerke bo przyszedl kelner i powiedzial zebysmy troche poluzowali wiec tez by mi teraz bylo glupio bo mi ciezki wstyd za tamto ;P

nowość durexa - nie próbowaliśmy ale widziałam to w sklepach rossmanna, koszt do 30 pln, jak wypróbujesz to daj znać

Ja polecam w celu urozmaicenia pokazywanie na kamerkach internetowych.Nieźle to napala jak 300 osób patrzy i namawia na to,żeby się bzykać. Ale uważać trzeba ,żeby twarzy nie pokazać no i znajomi mogą meble rozpoznać Pozatym dwa,albo nawet 4 baty ;) I jeszcze seks w takim miejscu,żeby ktoś was nakrył.Ja robiłam z kilkoma facetami tak,że np wchodziliśmy w obcym mieście jak np z wczasów wracaliśmy, to wchodziliśmy na klatkę schodową wieżowców i czekaliśmy aż ktoś będzie szedł i nas zastanie jak robimy to na stojaka.Tylko też trzeba tak ,żeby ktoś np zdjęcia nie zrobił ,że twarz widać. No i tak samo np w nocy w różnych miejscach. Fajne jest umiarkowane znęcanie się, symulacja gwałtu. A dla rządnych wrażeń polecam seks za kasę.Spotkanie z przypadkowo poznanym facetem na necie, na czacie czy forum.Oczywiście trzeba kilka dni z nim poklikać i wtedy się spotykacie na szybki numerek, dostajesz kasę i wasze drogi się rozchodzą. Oczywiście nie ,że dla kasy, ale jest taki dreszczyk emocji ,że czujesz się jak dziewczyna ze świerszczyka ;)

Gość jakis tam facet
no jak jestescie tak krotko to rzczywiscie ja jestem z moja 8 lat

Gość Adi****
nio ale ta rada sie mija z celem bo dla nas sex jest tylko nasz i tylko ze soba zaufanie milosc nio moze jestem dziwna ale ja bym nie potrafila bez milosci do faceta i znajomosci kazdego zakamarka jego ciala :P

Gość Adi****
2,5 roku to moze niby krotko ale my sie widzielismy codziennie przez te 2,5 roku bo mieszkamy bardzo blisko i spedzalismy ze soba wszytskie wieczory czesto nawet na jakichs wyjazdach ale tygodnie bo wiesz moja kolezanka miala faceta z baardzo daleka i "byli" ze soba 3 lata a widzieli sie co miesiac wiec to jest roznica