Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adi****

Jak urozmaicic jeszcze bardziej sex ?

Polecane posty

Gość naprawde prawdziwy ooooooch
gosiu, mój facet to mi całuje i liże dupcię i odbycik. ale na razie nie proponował żebym polizała jego

Gość jakis tam facet
Grzebiac palcem w pochwie do orgazmu nigdy sie doprowadzi dziewczyny Tak sadze

Gość Adi****
ja kiedys tylko zrobilam wał z lizaniem bo zamiast liza to pomizialam mokrym palcem ;) ale nie wazne czy sie nabral czy nie bo ani w jego ani w mojej intencji nie bylo rzadnego lizania odbytu ;)

Gość jakis tam facet
Dla mnie najwieksza przyjemnoscia w seskie jest to jak dopowadze dziewczyne do orgazmu i wowczas gdy ona jest w orgazmie znecam sie penisem nad jej cipka

Gość Adi****
moja kolezanka tez miala orgazm od samego palca..podobno ja nie mialam bo wtedy jest mi tak mega przyjemnie ze az do przesady i to co jest bardzo dziwne wyklucza orgazm on skolei ma takie samo uczucie w pozycji na jezdzca ze przyjemnosc jest az nie do zniesienia i nie dojdzie tak nie wiem czemu mamy cos takiego

Jescze zapomniałam o ważnym. Seksik tylko z kobietą. Jeśli ,ktoraś chce spróbować to zapraszam.

Gość Adi****
nio u mnie to zalezy bo jak gra wstepna jest super to tez troszke sie znecam przykladajc usta do ptasia i wtedy jemu jest mega a ja skolei strasznie sie podniecam jego minami w trakcie sexu jak jest mu dobrze super to jest

dobra dziewczynki, od tego pisania trochę się podnieciłam, idę pod prysznic a potem "pomęczyć" swojego faceta. może coś nowego skręcimy to jutro dam wam znać. pa

Gość Adi****
nio i czukam kwintesencji..ale chyba nic nowego nie wymysle :/

Gość Adi****
dobranoc oooch milo bylo poznac i mam andzieje ze jeszcze pogadamy udanego sexiku ;)

zrobię mu dziś masaż erotyczny!!! mam świetny olejek pomarańczowy do masażu,. lecę pod prysznic............ pozdrawiam koleżanki, do juterka

Gość Adi****
nio wlasnie chyba nic nowego ale mysle ze tak bedziemy siebie stesknieni ze po prostu sie na siebie rzucimy :)

Gość Adi****
zrobie jakis fajny klimacik ze swieczuszkami chyba i zeby mi bylo lepiej ze cos nowego to kupie sobie jakas nowa megastyczna bielizne chociaz juz jej mam az za duzo ale w sumie troche brzmi trywialnie i jest za bardzo romantyczne a mam chyba ochote na cos dzikiego nio i badz tu czlowieku madry

Gość sex is gr...
mi to sie marzy taki scenariusz, moja dziewczyna zabawia sie z jej kolezanka , ja tylko stoje i patrze a jak juz sa napalone to do nich przylanczam , ojjj fajnie by bylo , ale ona nie chce sie zgodzic

Gość jakis tam facet
i jeszcze rada straj sie poczatkowo udawc male zainteresowanie ruchankim Mnie to bardzo kreci jak widze swoja dziewczyne ze nie ma ochoty na seksk a tylko chce cos tam mi pokazac Wiesz taka kokieteria

Gość Adi****
ale wsyztskie moje koleyanki sa tak bryzdkie ye on bz sie yeyzgal predyej yamiast podniecic dlatego ja jedna mu wystarcze, a tak serio to nas trojkat nie obchodzi

Jak któraś chce ,żebym ją wypierdolił za kasę to zapraszam na meila.Elka melka może chcesz,żebym ci wsadził w dupę razem z kumplami na jakiejś klatce shodowej?Może być w wierzowcu jak lubisz, lubisz na 4 baty to jakoś skombinuję 3 kolesi do pomocy. Żeby było mało to każdy zapłaci ci 2 złote. W końcu pisałaś,że nie o kasę ci chodzi.

Gość Adi****
nie no u nas jest tak ze lekko mu pokaze ze nie mam ochoty i juz tego ne robimy po prostu, bo jak mowilam wczesniej on ma ochote caly czas no chyba ze jest juz pozno i juz to robilismy do wyczerpania sil wiec on woli jak ode mnie wychodzi propozycja bo jego absolutnie by moja niechec nie podniecala

Gość Adi****
oj niech ktos cos jeszcze wymysli :(((

Gość Adi****
Zapraszam do mnie z pomyslami na urozmaicenia :)

To może pozwól mu skończyć w Twoich ustach, albo obciągnij z połykiem - my to uwielbiamy :D. Jeżeli to też masz za sobą to może weź do ust łyk szampana i jego jądro - pozwól żeby bąbelki z szampana łagodnie pieściły Twojego mena :] (jak nie masz szampana to wez do ust jego jądro i zanuć coś jak najgrubszym tonem) - może nie daje tyle przyjemności co głębokie gardło, ale wrażenia są niezapomniane ;) - zwłaszcza na początku pieszczot ps: Jak nie to może erotyczny masarz, lub udekoruj go gdzie nie gdzie śmietaną i zliż tak żeby jęczał z roskoszy (moze na facetow to dziala tak samo jak na kobiety heh). POWODZENIA!! :d

Gość Adi****
hmmm chyba juz wszyscy poszli nyny to do jutra :*