Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adi****

Jak urozmaicic jeszcze bardziej sex ?

Polecane posty

Adi a może to będzie dobry pomysł: powiedz mu w ten dzień, że zrobisz wszystko, co będzie chciał, na wszystko się zgodzisz, że ma się nie krępować i tak zrób :) on sam będzie wiedział na co ma ochotę :)

Gość Adi****
hmmmmmmmmmmm Gosia niezle!! jest tylko jeden problem czy on tego nie odbierze za lekka olewke?

Gość jakis tam facet
Probowal cie doprowadzic do orgazmu na stojaco palcem Tez mam fajne wspomnienia gdy wyszlismy na dwor z ochota na zabawe a tam mokro wiec wlozylem jej reke w majteczki i tak sie zabawialem ze doszla do orgazmu Musialem ja mocno przytrzymac ze sie nie przewrocila Oczywiscie on tez nie byla dluzna

Gość naprawde prawdziwy ooooooch
Zosia ma niezły pomysł, powtarzać mu że moze wszystko, że wszytsko zrobisz dla niego

Gość Adi****
tzn ja nie bardzo przepadam za palcowka bo on jak sie rozkreci to sie zaczyna niedelikatnie a potem na drugi dzien mnie wszytsko boli :D na stojaco nie ale na kleczaco ja obciagalam jemu on mi robil palcami ale tu caly czas chodzi co ja mam zrobic jemu :P

granicą jest Wasza wyobraźnia ale chyba z nią kiepsko ;)

Gość co by faceci robili
jakby nie było takich szmat ;)

ooo najlepiej jest się trochę upić, wtedy jest polot :) ja po kilku drinkach robię najlepszego loda hehe (tak twierdzi mój chłopak) no i fakt- zdaj się na fantazję i wyobraźnię, zapomnij o schematach i zachamowaniach :) przecież chodzi o to, żeby obojgu wam było dobrze

Gość Adi****
moj nie lubi jak pije bo mam bardzo slaba glowe i po paru lykach mozna ze mna robic co sie chce, a do sexu trzeba dwojga..teraz to wymyslilam :D:D

Gość Adi****
Gosia skocz na chwile do temu ooocha i nam odpowiedz ;P dzieki z gory!

Gość naprawde prawdziwy ooooooch
rzeczywiście chyna najlepiej wyluzować, nic nie planowac bo wtedy moze nie wypalić i bedziesz sięstresować...sorry Gosia za Zosię

Gość jakis tam facet
to sie tez mi zdaza ze za mocno pocieram ale ona mi zwraca uwage na to bo rozmawialismy i mi powiedziala ze traci czucie jak jest za mocno robione nawet na kilka dni Wiec staram sie bardzo delikatnie pocierac i raczej nie po samej lechtaczce ale troche z boku

Gość Adi****
nie no ja nie to ze chce napisac scenariusz bo wiadomo ze najfajniejszy spontaniczny sex ale chodzi o to ze zapowiada sie ostry maraton calo nocny z przymusu bo jestesmy jakis czas daleko od siebie i teraz zobaczymy sie po dluzszym czasie i bedziemy miec tylko 24 h niestety wiec na pewno caly czas sie ebdziemy kochac a chce troszke urozmaicic i go zaskoczyc

Gość Adi****
palec w odbycie ;)

Gość Adi****
"facet" nie no ja mowie o palcowce do pochwy, ale jak mowie chodzi co ja moge jeszcze zrobic dla niego anizeli co on dla mnie

Gość jakis tam facet
Srobuj z pacem w odbycie ale sa faceci ktorzy uwazaja ze to jest dla niego ponizajace bo nie jest pedalem i moze sie obrazic

Gość nauczcie sie wklejac linki
"zapowiada sie ostry maraton calo nocny z przymusu bo jestesmy jakis czas daleko od siebie i teraz zobaczymy sie po dluzszym czasie i bedziemy miec tylko 24 h niestety wiec na pewno caly czas sie ebdziemy kochac" może byście porozmawiali czasem? a nie tylko seks i seks. Jak kiedyś się zn jakichs pwowdów nie bedziecie mogli kochac, to co?

o matko...brrrr...albo lizanie odbytu brrr, mój chłopak dziś na to wpadł, o zgrozo i jeszcze wymyślił, żebym w ramach przyzwyczajania się, lizała okolice

Gość no coz on
on to pewnie chcialby trojkacik

Gość Adi****
hello rozmawiamy codziennie a poza tym napisalam calonocny maraton a 24 h to poki co jeszcze nie noc polarna u nas :D

Gość jakis tam facet

Gość Adi****
"facet" nie nie ten palec w odbycie to temat ooocha a nie to ze ja chce bo to juz od dawna robie ;)

Gość Adi****
nie on nie chcialby trojkacika ;) wierz mi , na 100%