Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psychopatka JA

Jestem chora psychicznie...

Polecane posty

Gość Psychopatka JA

Bo jak mozna zyc tak jak ja... jak mam sobie pomoc?

Gość asdff
A na co dokładnie jesteś chora?

Gość get lost
chorzy psychicznie nie sa tego swiadomi. nie jestes chora.:)

Gość Psychopatka JA
widze u siebie poczatki schizofreni...dodam ze w rodzinie jest kilka przypadkow tej choroby. znam kobiete ktora jest swiadoma swojej choroby...

Gość asdff
Wiecie, ja też jestem chora psychicznie i jestem tego świadoma. Gdybym nie była to nie jadłabym w tej chwili kleju biurowego.

Gość asdff
Schizofrenii... Moja prababka była chora... Poważna sprawa.. A jak wyglądają te objawy?

Gość get lost
strach przed choroba psychiczna albo zauwazanie u siebie jej poczatków jest osiowym objawem ostrej nerwicy. poczytaj Kepińskiego "psychopatologia nerwic". Schizofrenia rozpoczyna sie bardzo nagłym silnym atakiem na który nie masz wpływu. Strach przed nia nie ma nic wspólnego z chorowaniem na nia.:)

Gość asdff
Bo wiesz, to wcale nie musi być schizofrenia. Czy sama sobie to wmówiłas, czy naprawde masz jakieś dowody, że jestes chora?

Gość Psychopatka JA
Mam dowody... i to calkiem powazne dowody... o tym ze w zyciu od dawna nic mnie nie cieszy mowic nie musze do tego dochodzi obojetnosc wobec wszystkiego. Cala uwage skupiam na sobie i tym w co sie ubieram co jem... mam czasami nawet pol godzinne przerwy w funkcjonowaniu kiedy patrze sie w jeden punkt i nie potrafie sie ruszyc.... duzo tego...

Gość Psychopatka JA
nie potrzebuje do nikogo ani niczego pisac bo nikt i nic mi nie pomoze

Gość możesz być
chora albo nie,ale nie pisz do agresywnego:O

Gość Psychopatka JA
dlaczego?

Gość możesz być
bo czytam jego posty................:O:O:O:(

Gość megus
Czemu nie zgłosisz sie do lekarza psychiatry? Myślę, że możesz rozpoznawać pierwsze objawy schizofrenii skoro dużo o niej wiesz i możesz mieć jej świadomość. Najlepiej zacząć leczenie i terapię jak najwcześniej zanim choroba będzie postępować. Teraz są coraz lepsze leki i metody pracy z osobami chorymi psychicznie. Im wcześniej zaczniesz z nią walczyć tym lepiej dla ciebie i twojego zdrowia psychicznego. :-)

Jestem tego samego zdania ja stram się jak tylko moe .Mam tez swiadomośc swoich dolegliwości i jak tylko zaczynam miec obsesyjne myzli podenerwowanie skoki nastroju to wiem że pora iść poleki sama sie nie uleczxysz zylam wiele lat w stresie nerwach i zbieram tego owoce.

Ja też leczyłam się psychiatrycznie , najpierw rozmowa z panią psycholog , pytania , trochę wyciągania wnętrza , bo ja nie jestem bardzo gadatliwa i ufna , ale jej zaufałam ,czułam , że nie mam już innego wyjścia .Bałam się wszystkiego , idąc po ulicy płakałam . Człowiek czuje swój strach bardzo realnie . Do dziś nie czuję ,że nie był prawdziwy , jednak po leczeniu zmniejszył się bardzo , jakoś sobie teraz radzę , a było bardzo źle .Nie wierzyłam ,że tabletki coś zmienią , a jednak...

Psychopatka , najważniejsze , że Ty chcesz sobie pomóc , tylko to się teraz liczy , pisz co u Ciebie

Gość podciągnę temat
czytając wpisy tego forum możnaby sądzić większość użytkowniczek (użytkowników) kafeterii też jest chora na głowę, i nic sobie z tego nie robią :)

Gość mona misia
to nerwica i lęk przed choroba psychiczna , doszukiwanie sie jej objawów pozdrawiam i namawiam do odwiedzenia lekarza , co trzeci człowiek ma jakies zachowania nericowe czasami nawet nie zdaje sobie sprawy sąleki które pomagają , są ludzie którzy potrafia tobie pomóc

Gość rozgoryczona tym
jak bog w niebie ja chyba tez tylko juz nic mi nie pomaga obsesje ciągle odczuwam tę samą. Jak sie pomodle do najświętszej panienki to mnie wysłucha napewno.