Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabbii

Jak mam rozegrać taką sytuacje?

Polecane posty

Gość Gabbii

Jak mam rozegrać taką sytuacje? Żyłam sobie w szczęśliwym związku aż tu nagle On poznał pewna dziewczynę. Oczywiście zerwalismy kontakt ze sobą. Później On wrócił do mnie skruszony i ja mu wszystko wybaczyłam, mówił że urwał z nią wszelkie kontakty.Niestety dowiedziałam się że mnie okłamał bo pisał do niej i dzwonił.Wiem również że Ona przyjechała do Niego (dzieli ich sporo kilometrów) ale On nie chciał się z nią spotkać i był wtedy u mnie. Teraz tłumaczy się w ten sposób że nie chciał jej ranić więc jak ona coś do niego pisała to on jej odpisywał, mówił jej że to koniec ale ona nie dała za wygraną. Teraz znów mu postawiłam warunek jak chce abyśmy byli razem i Nam się udało odbudować związek to ma to raz na zawsze skończyć. I nie wiem jak to będzie,czy znów mnie okłamie,czy nie potrafi tego skończyć? Jak ja mam się zachować?

Gość Gaboii sprawa jest
on cie nie kocha:) jestes dobra tylko na zastepstwo bo chlopczyk nie lubi byc sam i szuka cyckow zeby sie przytulic.Ale on cie i tak zostawi kiedys na dobre ,nie z ta to z inna ,odpusc sobie bo z tego zwiazku nic sensownego nie bedzie a jak sama go przepedzisz to przynajmniej zachowasz honor i nie bedziesz taką na każde skinienie i nie natracisz czasu

Gość Gabbii
Ja wiem że mnie kocha, poprostu teraz się pogubił.

Gość armin vb
Faceci lubią zgrywać "pogubionych", coby pogrzebać dwóm sroczkom pod ogonkiem. No i po co go tłumaczysz ? Facet Cię oszukuje a Ty bawisz się w jego adwokata.

Gość Gabbii
Miłość jest ślepa. Może zabardzo chcę mu uwierzyć bo kocham Go i przez cały okres naszej znajomości było super.

Gość armin vb
No to po co pytasz, jak to rozegrać ? I tak rozegrasz to po swojemu, wszystko wytłumaczysz na korzyść faceta. Wypada mieć tylko nadzieję, że sytuacja nie wygląda, tak jak wygląda, tylko wygląda tak, jak Ty to widzisz.

Gość Gabbii
Pytam się bo może wkońcu dotrze do mnie to co dla innych jest jasne.

Gość armin vb
No to powiem inaczej: Jakoś dziwnie się składa, że twój facet "nie chce ranić" tylko tej drugiej kobiety. Rani też Ciebie, wie o tym, ale oczekuje od Ciebie, że go zrozumiesz. Dlaczego nie oczekuje tego samego od tej drugiej ? Dlaczego jej nie powie, że rani swoją dziewczynę i musi w związku z tym zerwać wszelkie kontakty ? Hę ?

Gość Gabbii
Właśnie mówiłam mu o tym że mnie rani jeszcze bardziej i w tym momencie On mi powiedział że rani wszystkich wokół siebie i może lepiej byłoby gdyby był sam. Twierdzi że On to zakończył ale Ona zaczęła pisać do Niego. Wiem jakby nie chciał to nie odpisał.

Gość armin vb
Gabbii ---> Wiesz....te teksty o tym, że rani wszystkich dookoła to typowa gadka - szmatka niedojrzałego faceta, który nie chce wziąć odpowiedzialności za to, co robi. Zwłaszcza w świetle późniejszej deklaracji - propozycji, że lepiej by było, gdyby był sam. Mam nadzieję, że wiesz, co takie "sam" oznacza - żadna z was nie będzie jego "oficjalną" dziewczyną, bedzie mógł spotykać się z wami dwiema BEZ ŻADNYCH ZOBOWIĄZAŃ, nie będziecie miały prawa niczego od niego oczekiwać i wymagać, cały czas będziecie na etapie "poznawania się". Dla faceta - świetny układ. Dla Ciebie - troszkę gorszy.

Gość Gabbii
Nie jestem głupia ani naiwna. Potrzebuje Go jeszcze jak będe miał więcej siły to odejdę.

Gość kalamarnica
super komentarze! gabi tu sier roji od takich co by sie ucieszy;ly jakbys powiedziala ze poslesz faceta w trzy diabły!!!! i cieszy;lyby sie ze nie sa jedyne "same":) ja wiem ze mogl sie pogubic a dlaczego? bo sama kiedys podobnie sie pogubilam , nie moglam oderwac sie od faceta ktory byl bardzo mily dla mnie ale nie rozumeial ze z kims sjestem i caly czas pisal dzownil i nawet mnie nie spodziwanie odwiedzał..i co zrobic? gabi baby sa naprawde okroipne jak sie jakas uwezmie na facecie top po tobie wiec lepiej badz ostrozna, walcz o swojego faceta, i popros nr tel jego kolezanki zadzown i powiedz grzecznie ze ty sobei nie zyczysz jej tel do twojego faceta, ze baba nie ma godnosci itp

Gość Gabbii
Mam jej nr telefonu ale nie chcę do Niej dzwonić bo to nie ma sensu.

Jesli chce z nią skończyć, to czemu tego nie zrobi? Skoro rozstaliście się z jej powodu, masz teraz prawo oczekiwać, że zerwie z nia wszelkie kontakty. Oczywiście może chcieć nadal trzymać z nią kontakt, ale wtedy ma wybór: Ty albo ona. Zwłaszcza, że Cie okłamał. Bądź twarda i nie zgadzaj się na żadne ich kontakty.

Gość haveaniceday
jasne z enie ma sensu.Prawda jest taka że koles leci na nią ale dała mu kosza więc wrócił do Ciebie!naopowiadał ci głupot ze to niby ona dzwoniła do niego a ty uweirzyłaś?!! ehhh niedobrze nie daj się traktyowac jak opona zapasowa to bez sesnu przejrzyj na oczy on cię olewa ,wydaje ci sie ze cie kocha on już dawno odszedł a jest miło bo chce miec gdzie wrócic jakby co większośc facetów nie lubi być sama.Ona wie o tobie? zresztąbniewazen czy wie czy nie może nawet nie wie olała go i wrócvił do ciebie i wciska ci ciemnotę ehh wiem ze cięzko tak przestac kochać ale szanuj się bo nitk cienie bedzie szanował!

Gość prota
armin vb dobrze gada !!

Gość Gabbii
Napewno Ona nie dała mu kosza tylko On jej. Poprostu chciał z Nią utrzymywać kontakt jak z koleżanką. Nie był to dobry pomysł i teraz musi to rozwiązać. Kocham Go bardzo ale muszę przyznać że to uczucie jest już słabsze.Kiedyś uwarzałam Go za ideała dziś wiem że nim nie jest. Jest tylko człowiekiem i popełnił błąd, chcę mu wybaczyć. Zobaczymy jak to się ułoży.Teraz On planuje wspólne mieszkanie,dzieci. Wszystko będzie zalężało od tego jak będzie się starał.

Gość haveaniceday
gosh dziewcztyno gdzie ty masz oczy i skąd to wiesz co miał ci powiedzieć? ładnie cię omotał:( współczuję

Gość haveaniceday
jasne ze sie bedzie starał jak nabroił to odkupuje winy ale przy najblizszej okazji i tak by odszedł jakby miał do kgoo jakby ona chciała a skąd mop zesz wiedziec czy nie utrzymują kontaltu i tez ci wmawia ze to ona się odzywa? :/ byłam w takiej sytuacji brak słów

Gość
Należy dopuścić także taką możliwość,że facet po prostu się pomylił,popełnił błąd i teraz tego żałuje.Na 10 facetów i kobiet 7 będzie nadal oszukiwać,a trzech będzie się naprawdę starać.Może nie wkładajmy wszystkich do jednego worka.

Gość w życiu nie chciałąbym
zostać tak potraktowana jak wyzej ktoś napisał ajk"opona zapasowa":( współczuję

Facet jest z Tobą a nie z nią, prawda? Tamta Ci zazdrości, bo to Ty jesteś oficjalną dziewczyną! To ona teraz jest kołem zapasowym. Zrób z nią porzadek, najlepiej napisz jej eska, że Ci przykro ale Twój ....( piotr, adam) jest z Tobą i to Ty jesteś jego dziewczyną, bo Cię kocha a ona niech poszuka sobie własnego faceta, chyba ja na to stać?

Gość pewnie ze chciałby
jak juz wszystkie go oleją to wie ze ty zawsze go przyjmiesz bo go kochasz znalazl naiwną opone zapasowa jak kto woli współczuje naiwności,a jak tamta go olała jest z tobas to fajnie gorzej bedzie jak znajdzie nastepna która go zechce wtedy pójdziesz w odstwake bo jakby cię tak kochał to nie zajmowąłby sie innymi przejrzy na oczy

Gość pewnie ze chciałby
a wtedy ta laska jak się znacie bedzie się z Ciebie smiać bo pewnie wyczuła go wie jaki jest ale to twoja sprawa

Gość Gabbii
Nie musisz mi współczuć!!! Mylisz się bardzo w swojej wypowiedzi bo bardzo dużo lasek za Nim latało i niejeden raz mi udowodnił że mnie kocha.A teraz ... jakby naprwdę coś do niej poczuł to przecież byłby z Nią, chciałby spędzać czas z nią a tego nie robi bo jest ze mną.

Gość pewnie ze chciałby
a nie przyszło ci do głowy że go olała i dlatego wrócił do ciebie? naprawdę we wszystko wierzysz co ci powiedza?

Gość wy naprawde wierzycie
ze jak napiszecie do dziewczyny ze sobie nie zyczycie zeby ona utrzymywala kontakt z waszym zdradzajacym chlopakiem to to poskutkuje? Ja pewnie obchodzi czego on i ona sobie zycza a nie to czego wy sobie zyczycie. Zakazywac i nakazywac to mozecie temu chlopakowi jesli sobie na to w ogole pozwoli a tamta to mozecie co najwyzej poprosic.

Gość HM usa
hmm,ja poprosilabym swego chlopaka aby w mojej obecnosci napisal do niej smsa lub maila, lub zadzwonil i wyjasnil cala sytuacje,ze nie chce utzrymywac kontaktu..ale nie dlatego ze dziewczyna mu zabrania ale ze on sam tego chce .....Jesli jest w stanie to zrobic w twojej obecnosci...to poczekalabym na ciag dalszy:)

Gość Gabbii
Napisał do niej smsa w którym jasno daje do zrozumienia że nie chce dłużej utrzymywać z nią kontaktu ( czytałam tego smska) ale wiem dobrze że ona napewno nie da za wygraną i będzie do Niego pisała.Może nawet przyjedzie do Niego jak to zrobiła ostatnio ale wtedy się z nią nie spotkał to tym razem napewno też tak zrobi.